Θέλετε να παρευρεθείτε στο γενέθλιο πάρτι της βασίλισσας Ελισάβετ που γίνεται 90 χρονών τον Ιούνιο; Δεν έχετε παρά να πληρώσετε 150 λίρες για το εισιτήριο εισόδου και να είστε ανάμεσα στους ….. τυχερούς που θα κληρωθούν.
Η εκδήλωση μπορεί να είναι μη κερδοσκοπική, θα έχει έναν χαρούμενο, «καρναβαλικό χαρακτήρα», αλλά τα εισιτήρια θα κοστίζουν 150 λίρες το ένα. Το πάρτι θα γίνει στις 12 Ιουνίου στο Μολ του Λονδίνου.
Οι 10.000 καλεσμένοι θα προέρχονται από φιλανθρωπικούς οργανισμούς που σχετίζονται με την βασίλισσα, ενώ άλλα 1.000 εισιτήρια θα κληρωθούν για το κοινό τον Φεβρουάριο.
Η βασίλισσα, υπενθυμίζει το BBC, γιορτάζει δύο φορές τα γενέθλια της, στις 21 Απριλίου που είναι τα πραγματικά και τα επίσημα που είναι ένα Σάββατο του Ιουνίου.