Η 28χρονη Κατερίνα Νοτοπούλου επικεφαλής του γραφείου πρωθυπουργού στη Θεσ/νίκη

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο κτίριο του Υπουργείου Μακεδονίας-θράκης ώστε να είναι έτοιμο το γραφείο του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη και να γίνουν τα εγκαίνια από τον Αλέξη Τσίπρα, το συντομότερο δυνατόν. Οπως έγινε γνωστό, επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσ.νίκη θα είναι η 28χρονη Κατερίνα Νοτοπούλου, υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Θεσσαλονίκης.

 

Η Κατερίνα Νοτοπούλου γεννήθηκε το 1988, στη Θεσσαλονίκη, αποφοίτησε από το 17ο Λύκειο της πόλης, σπούδασε Ψυχολογία στο ΑΠΘ, ενώ κατέχει και μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας. Έχει επίσης ειδικευτεί στην Συμβουλευτική Ψυχολογία και την Ανάλυση Πολιτικού Λόγου.

Είναι στέλεχος της νέας γενιάς του ΣΥΡΙΖΑ, και έχει διατελέσει επί σειρά ετών μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ενώ ήταν υποψήφια βουλευτής στην περιφέρεια Α’ Θεσσαλονίκης στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015. Ενεργό μέλος της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Θεσσαλονίκης, «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη», όπου στην προεκλογική περίοδο του Μαΐου του 2014 είχε αναλάβει το δύσκολο έργο της εκπροσώπου τύπου της παράταξης.

Όπως γράφει το thessnews.gr, το γραφείο θα λειτουργεί τόσο ως σύνδεσμος του Μεγάρου Μαξίμου στη Θεσσαλονίκη, όσο και ως υπεύθυνο σε ζητήματα που αφορούν την συμπρωτεύουσα, ενώ διοικητικά θα υπάγεται στον υπουργό Επικρατείας Χριστόφορο Βερναρδάκη.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here