Η ρόδα του Καμίνη όχι μόνο δεν γυρίζει, αλλά την «ξηλώνουν» άρον-άρον λόγω επερχόμενων ανέμων

Η πολυδιαφημισμένη ρόδα των 40 μέτρων που ο δήμαρχος Αθηναίων έταξε ότι θα λειτουργούσε δωρεάν στις γιορτές (και κατέβασε άδικα στο κέντρο οικογένειες με την ελπίδα της δωρεάν διασκέδασης) όχι μόνο δεν θα λειτουργήσει, αλλά από χτες αφαιρούνται τα αμαξίδιά της λόγω της πιθανής επέλασης κακοκαιρίας.

Η απολογία του δήμου Αθηναίων ήταν ότι «η ρόδα θα λειτουργήσει όταν  ολοκληρωθούν οι διαδικασίες εγκρίσεων και ελέγχου, μόνον όταν η εγκατάσταση έχει τοποθετηθεί στο σημείο που έχει επιλεγεί» -λες και θα μπορούσε να τοποθετηθεί σε σημείο… που δεν έχει επιλεγεί ή λες και θα μπορούσε να λειτουργήσει χωρίς εγκρίσεις και ελέγχους της εγκατάστασης

Ασφαλώς και το στήσιμο ενός δωρεάν λούνα παρκ ήταν ωραίες δημόσιες σχέσεις για τον Καμίνη, αλλά έγινε μπούμεραγκ καθότι βιάστηκε να το προβάλει  και μετά ως δικαιολογία ανέφερε ουσιαστικά ότι δεν ήξερε τις διαδικασίες για την εγκατάσταση και την άδεια λειτουργίας.

Η πρόταση ήταν εξαρχής ενός ιδιώτη και απλώς καλάρεσε στο δήμο. Ο ιδιώτης ήθελε να τη στήσει στο Ζάππειο  αλλά εκφράσθηκαν αντιρρήσεις, ο δήμος -που την ήθελε οπωσδήποτε- αντιπρότεινε το Σύνταγμα. Εκει ανεφύησαν όμως προβλήματα στατικού ελέγχου και ασφαλείας και αναρωτιέται κανείς, αν αυτή η χώρα είναι τελικά μόνο για κλάματα….

Σχόλια στα μέσα της λεγόμενης κοινωνικής δικτύωσης

  • δεν γυρίζει ο τροχός για το φτωχό
  • Ρόδα είναι και δεν γυρίζει
  • και Θεσσαλονίκη ένα καλοκαίρι μας είχαν τάξει στον ΠΑΟΚ φοβερό επιθετικό κι όταν ήρθε δεν έστριβε, μη στεναχωριέστε για τη ρόδα στο σύνταγμα
    Επί ΠΑΣΟΚ η ρόδα στο Σύνταγμα θα πήγαινε φουρφούρι. Άλλο που ο Λαλιώτης θα χρειαζόταν μισό πακέτο Ντελόρ για να τη στήσει.
  • Η ρόδα στο Σύνταγμα θα λειτουργήσει τον Ιούλιο με τον καύσωνα. Ως ανεμιστήρας.
  • Κι αν δεν είναι ρόδα στο Σύνταγμα αλλά συσκευή επικοινωνίας με εξωγήινους και στην πραγματικότητα δουλεύει; Αν;…
  • Ρόδα είναι και γυρίζει εκτός από αυτή στο Σύνταγμα.
  • Η ρόδα στο Σύνταγμα έχει καλλιτεχνική αξία και όχι χρηστική Τόσο βλάχοι που είσαστε που να το καταλάβετε
  • ΑναρχικοΊ απαλωτρΊωσαν την ρόδα του ΚαμΊνη στο Σύνταγμα και την αντικατέστησαν με μια που δε δουλεύει

-Κυριάκο πάμε μια βόλτα; -Που θες να πάμε πατέρα; -Στη ρόδα του Καμίνη στο Σύνταγμα

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here