Η πρόβλεψη του Μάικλ Μουρ: Ο Τραμπ μπορεί να μην γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ

Μία ακόμη πρόβλεψη για το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών έκανε ο Μάικλ Μουρ στην εκπομπή του NBC “Late Night with Seth Meyers”, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Ντόναλντ Τραμπ να μην καταφέρει τελικά να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ.

Μετα την επιτυχημένη πρόβλεψή του ότι νικητής θα αναδειχθεί ο εκκεντρικός μεγιστάνας, ο σκηνοθέτης τόλμησε να κάνει ακόμη μία:

«Δεν θα συμφωνήσετε, ανεξάρτητα με το ποιον υποστηρίζετε, ότι αυτές είναι οι πιο παλαβές εκλογές όλων των εποχών; Τίποτα δεν έχει πάει σύμφωνα με τις προβλέψεις και την κοινή λογική οπότε πως μπορούμε να αποκλείσουμε το να συμβεί κάτι αναπάντεχο και να μην αναγορευτεί τελικά πρόεδρος ο Τραμπ;», είπε.

«Ο Τραμπ δεν είναι ακόμα πρόεδρος. Έχουμε έξι εβδομάδες μέχρι το απόγευμα της 20ης Ιανουαρίου και πολλά μπορεί να αλλάξουν μέχρι τότε. Δεν μπορεί να συμβεί κάτι παλαβό; Κάτι που δεν το περιμένουμε;», ρώτησε ο Μουρ.

Αν και δεν προσδιόρισε τι εννοεί λέγοντας «κάτι παλαβό» ο Τραμπ περιέγραψε το Σώμα των Εκλεκτόρων ως μια «προσωρινή λύση», που σχεδιάστηκε για να εμποδίζει «τρελούς που θέλουν να γίνουν βασιλιάδες», να γίνουν πρόεδροι.

Στις αρχές της εβδομάδας ένας εκλέκτορας απ’ το Τέξας έγινε ο πρώτος Ρεπουμπλικανός που δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει τον Τραμπ.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here