Η πρώτη δίωξη κατά μέλους του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς

Έφτασε στο πρώτο από τα μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης που «εγκαλούνται», η κλήση για «παροχή εξηγήσεων εντός 48 ωρών σε αυτεπάγγελτη μήνυση» σχετικά με τη συμμετοχή τους στις λαϊκές κινητοποιήσεις και τη δράση ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Όπως είναι γνωστό, η αυτεπάγγελτη μήνυση στηρίχθηκε σε ανώνυμη και παντελώς αόριστη καταγγελία, για την οποία η εισαγγελία Θεσσαλονίκης διέταξε, ως μη όφειλε, προκαταρκτική εξέταση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, «η δίωξη εναντίον των μελών του κινήματος κατά των πλειστηριασμών αποτελεί δίωξη ενάντια σ’ όλο το κίνημα! Είναι μια κίνηση εκφοβισμού απέναντι σ’ αυτό το καθημερινά διογκούμενο κίνημα που δεν επιτρέπει σε κυβέρνηση-Ε.Ε.-τραπεζίτες και τα τσιράκια τους, τους μεγαλοσυμβολαιογράφους, να υλοποιήσουν την πολιτική της απελευθέρωσης των πλειστηριασμών και της αρπαγής της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας. Να είναι σίγουροι όμως ότι δεν θα τα καταφέρουν. Όχι μόνο δεν μας φοβίζουν αλλά μας δυναμώνουν!»

T

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here