Η Ιερά Εξέταση αναβιώνει: Κρέμασαν γουρουνοκεφαλή στο hot spot του Σχιστού

 

Ημέρες Μεσαίωνα αναβιώνουν στην Ελλάδα του 2016 με θύματα ξεριζωμένους από την πατρίδα τους ανθρώπους, που αναζητούν ελπίδα ζωής.  Αγνωστοι πήγαν νύχτα στο hotspot του Σχιστού και κρέμασαν μια γουρουνοκεφαλή στον περίβολο φράχτη, ώστε να καταστήσουν τον χώρο «μολυσμένο» για τους μουσουλμάνους πρόσφυγες και να μην μπορέσουν να εγκατασταθούν εκεί!

Οι δράστες εκτός από τη γουρουνοκεφαλή κρέμασαν και έναν σταυρό, πότισαν τη γη με αίμα γουρουνιού και ανάρτησαν και ένα χαρτόνι που έγραφε «Η Ελλάδα έχει ιδιοκτήτη την υπέρμαχο στρατηγό, την προστάτιδα του γένους των Ελλήνων».

Θεωρείται ότι εάν «μολυνθεί» το έδαφος με αίμα χοίρου, οι μουσουλμάνοι θα το θεωρήσουν ακάθαρτο και δεν θα δεχθούν να μείνουν εκεί.

Το κρέμασμα γουρουνοκεφαλής σε χώρους φιλοξενίας προσφύγων έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν σε χώρες της κεντρικής και της ανατολικής Ευρώπης από ακροδεξιές ομάδες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», το πρωί της Τρίτης η αστυνομία δεν εντόπισε γουρουνοκεφαλή στο σημείο, βρήκαν όμως ίχνη αίματος στο έδαφος στο μέρος που τους είχε υποδειχθεί. Οι αρχές δεν αποκλείουν να «στήθηκε» το φρικιαστικό σκηνικό για να τραβηχτούν οι φωτογραφίες και να δημοσιευθούν σε blogs για εκφοβισμό, όπως και έγινε.

Δείτε τις εικόνες, όπως ανέβηκαν σε blog:

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here