Η εγκληματικότητα στο Ρίο -το «Μαρακανά» δεν έχει ασυλία, νεκρή από σφαίρα μια 50χρονη και ένας ληστής -θύματα ληστείας και δυο προπονητές

Αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν ληστή που φέρεται να είχε επιτεθεί σε  πολίτες στην περιοχή γύρω από το στάδιο Μαρακανά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ληστής έγινε αντιληπτός από  αστυνομικό ο οποίος και τον πυροβόλησε.

Λίγες ώρες νωρίτερα μία 50χρονη αρχιτέκτονας σκοτώθηκε από πυρά κακοποιών (άγνωτο αν ο ληστής που σκοτώθηκε ήταν μεταξύ αυτών πάντως). Η  γυναίκα έγινε στόχος τριών ανδρών (πιθανόν  ληστών) και καθώς προσπαθούσε να διαφύγει την πυροβόλησαν στο κεφάλι, κάτι που δεν συνάδει με απλή ληστεία, εκτος και αν ένας από τους τρεις δράστες ήταν  γνώριμός της και τον αναγνώρισε.

Θύματα ληστείας έπεσαν και δύο Αυστραλοί προπονητές της κωπηλασίας, οι οποίοι σε μια βόλτα τους στην Ιπανέμα,  δέχτηκαν επίθεση από δύο νεαρούς που κρατούσαν μαχαίρι. Οι δύο προπονητές αναγκάστηκαν να δώσουν μετρητά, κινητά τηλέφωνα και τον εξοπλισμό που είχαν επάνω τους, ακόμα και τις μπλούζες που φορούσαν με τα λογότυπα του Ρίο….

Ειδικά τα μέλη των αποστολών της κωπηλασίας, της ιστιοπλοΐας, του μπιτς βόλεϊ και του τριάθλου, κινδυνεύουν περισσότερο από τους υπόλοιπους, γιατί  διανυκτερεύουν εκτός του Ολυμπιακού Χωριού.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here