ΔΗΜΑΡ: Ο Θεοδωράκης θέλει συνεργασία μόνο με ΝΔ- με μικρότητες απαντά ο Σταύρος

«Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις που έχουν ακουστεί κατά καιρούς  για μετεκλογικές συνεργασίες. Για παράδειγμα  είδαμε  από την ηγεσία του Ποταμιού να αναφέρει ότι μετεκλογικά επιδιώκει ο νέος φορέας να έχει συνεργασία με τη ΝΔ μόνο», είπε ο πρόεδρος της  ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος σε συνέντευξή του, επιρρίπτοντας ευθύνες στο Ποτάμι για το ναυάγιο της συνεργασίας με άλλες «συγγενείς» (;) δυνάμεις

«Είναι δυνατόν όταν πας να φτιάξεις έναν φορέα να θέτεις εκ των προτέρων τέτοια ζητήματα; Δεν μπορείς πριν φτιάξεις τον φορέα να βάζεις τέτοια ζητήματα γιατί αν θες να γίνεις συμπλήρωμα τότε ο ενιαίος  φορέας δεν θα είναι  ισχυρός»

Το Ποτάμι αντέδρασε έντονα αλλά διόλου επί της ουσίας  στα όσα είπε ο κ. Θεοχαρόπουλος και σε ανακοίνωση που εξέδωσε ανέφερε

*»Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του Ποταμιού για τον διορισμένο βουλευτή: Το Ποτάμι όπως και η κοινωνία άλλωστε, δεν ασχολείται με βουλευτές που δεν έχουν ποτέ μετρηθεί στην ψήφο του λαού» (εννοωντας ότι ο Θεοχαρόπουλος είναι «απλώς» βουλευτής επικρατείας)

Η ΔΗΜΑΡ δεν το κατάπιε και απάντησε:

*»Προφανώς σχόλιο αυτού του επιπέδου επιβεβαιώνει ότι οι εκκλήσεις του Σταύρου Θεοδωράκη για την ενότητα του προοδευτικού χώρου είναι υποκριτικές. Είμαστε βέβαιοι ότι δεν εκφράζει ούτε και τον κόσμο που παρακολουθεί το Ποτάμι. Διερωτόμαστε άλλωστε ποιοι προοδευτικοί πολίτες μπορούν ακόμη να ανέχονται τέτοια περίσσια αλαζονείας. Κρίμα!».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here