ΗΠΑ: Τρίτο μωρό πεθαίνει ξεχασμένο στο ΙΧ των γονιών του μέσα σε μια εβδομάδα

Μωρό 7 μηνών βρέθηκε νεκρό σε αυτοκίνητο σταθμευμένο στον καυτό ήλιο στο πάρκινγκ του Marshall Space Flight Center στην Αλαμπάμα, όπου ο πατέρας του το ξέχασε και έπιασε κανονικά δουλειά -το είχε μαζί για να το παραδώσει για φύλαξη  στο βρεφονηπιακό σταθμό του διαστημικού κέντρου

Είναι το τρίτο βρέφος που πεθαίνει κατ΄ αυτό τον τρόπο στις ΗΠΑ μέσα σε μόλις μία εβδομάδα

Προ διημέρου ένα βρέφος 3 μηνων αφέθηκε στο καρεκλάκι του επειδή ο θετός πατέρας του  μετέφερε τα άλλα 4 παιδιά στα σχολεία τους και ξέχασε το πέμπτο.  Πάρκαρε μάλιστα κανονικά γυρνώντας σπίτι, αλλά δεν σκέφτηκε να κοιτάξει στα πίσω καθίσματα. Η θετή γιαγιά πήρε το ίδιο αυτοκίνητο να πάει για ψώνια λίγη ώρα αργότερα,  αλλά ούτε εκείνη κοίταξε πισω -το μωρό πρέπει πια να ήταν νεκρό Ο θάνατός του έγινε αντιληπτός το απόγευμα όταν η μητέρα πήγε να το παραλάβει από το βρεφονηπιακό σταθμό και της είπαν ότι το παιδί δεν είχε παραδοθεί σήμερα. Ρώτησε  τον άντρα της τι είχε κάνει με το μωρό. Εκείνος τότε θυμήθηκε ότι το είχε ξεχάσει και έτρεξαν στο ΙΧ αλλά ήταν πια αργά.

Πριν από οκτώ ημέρες στο Τέξας  πέθανε κατά παρόμοιο τρόπο ένα αγοράκι 12 μηνών που η δικηγόρος μητέρα του ξέχασε να το αφήσει στο βρεφονηπιακό σταθμό, το άφησε στο αμάξι στο πάρκινγκ και πήγε για δουλειά Οταν σχολώντας πήγε να το παραλάβει απο΄το σταθμό όπου νόμιζε ότι το είχε παραδώσει της είπαν ότι «σήμερα δεν φέρατε το παιδί»

Τα δύο από τα τρία άτυχα βρέφη πέθαναν από θερμοπληξία -για το τριτο δεν έχει γινει ακόμη ιατροδικαστική εξέταση

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here