ΗΠΑ: Δασκάλα αποκάλεσε ηλίθιους και κ..λοαράπηδες μαθητές της (βίντεο)

Με απόλυση τιμωρήθηκε δασκάλα σε σχολείο στη Βαλτιμόρη. η οποία αποκάλεσε ηλίθιους και κ@λοαράπηδες τους μαθητές της. 

Η δασκάλα στη Βαλτιμόρη, έχει καταγραφεί να φωνάζει στους μαθητές της:«Είστε ηλίθιοι. Έχετε την ευκαιρία να μορφωθείτε, αλλά θέλετε να είστε κ@λοαράπηδες, οι οποίοι θα πυροβοληθούν». Ταυτόχρονα, αποβάλλει από την αίθουσα έναν άλλο μαθητή Αφρο-Αμερικανικής καταγωγής, τραβώντας τον από την μπλούζα.

Κατά τη διάρκεια του περιστατικού, ακούγεται η φωνή ενός άλλου μαθητή, ο οποίος της λέει «σταμάτα να το λες αυτό», την ώρα που εκείνη συνεχίζει να φωνάζει και να τους αποκαλεί ηλίθιους και απειλώντας τους ότι θα τους βάλει μηδέν επειδή δεν κάνουν τίποτα.

Το video, το οποίο έχει παραπάνω από δύο εκατομμύρια views, ανέβηκε στο Facebook από έναν γονέα. Μία ημέρα μετά, οι επικεφαλής εκπαίδευσης της Bαλτιμόρης ανακοίνωσαν την απόλυσή της καθώς όπως είπαν «η δασκάλα ενεπλάκη σε προφορική βίαιη συμπεριφορά και έκανε ρατσιστικά σχόλια».

Στην ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι «έχουμε δεσμευτεί στη δημιουργία ενός θετικού και δίκαιου περιβάλλοντος στο σχολείο όπου όλα τα μέλη είναι ευπρόσδεκτα, τα τιμούμε και τα υποστηρίζουμε. Καμία μεροληπτική συμπεριφορά δεν θα γίνει ανεκτή».

Πηγή: baltimoresun.com

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here