Ηλεία: Τι απέγινε πατέρας και κόρη δέκα μέρες τώρα; Ούτε τα ελικόπτερα βρήκαν κάτι

Και ελικόπτερα σηκώθηκαν σε αναζήτηση του 68χρονου άνδρα και της 44χρονης (με ψυχολογικά ζητήματα) κόρης του, η τύχη των οποίων ανγοείαι απο το Σάββατο της 16ης Ιουλιου.

Ομως ούτε τα ελικοπερα εντοπισαν κάτι και θα γίνουν νεες έρευνες σε συγκεκριμένα δύσβατα σημεία στα οποία το ελικοτερο δεν έχει ορατότητα.

Ο 68χρονος και η κόρη του, κατοικοι Ιλίου Αθηνών,  είχαν πάει για παραθερισμό στις αρχές Ιουλίου σε ενοικιαζομενα δωμάτια κοντά στην Αγία Μαρίνα Δουαίικων. Στις 16 Ιουλίου το απόγευμα πήγαν  για τον εσπερινό στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας, 500 μέτρα απο το σπιτι που νοίκιαζαν. Φεύγοντας όμως (όπως πρόσεξαν οι κατοικοι) πήραν λάθος κατεύθυνση και όντως δεν ξαναγύρισαν στο ενοικιαζόμενο δωμάτιό τους.

Τελευταία φροά εθεάσθησαν με το Χιουντάι τους  στις 4 τα χαράματα στο χωριό Κουρουτα, να λένε ότι έχουν χαθει και να ζητούν κατευθύνσεις για το πώς να πάνε στο θέρετρο.  Ενώ όμως η κόρη έδειχνε παρά τα προβλήματά της ήρεμη, ο πατέρας απεναντίας  έδειχνε πανικόβλητος και οι κάτοικοι πιστεύουν ότι ενώ του υπέδειξαν το δρόμο, μάλλον δεν ήταν πλέον  σε θέση να  παρακολουθήσει τι του έλεγαν γιατί ήταν αλαφιασμένος και σε κρίση

‘Οσες φορές τους είχαν δει προηγουμένως στις γύρω περιοχές, βρίσκονταν  σε ακτίνα λίγων χιλιομέτρων απο τον προορισμό τους, αλλά όπως φαίνεται επί τουλάχιστον δέκα ώρες ο 68χρονος τριγυρνούσε κάνοντας κύκλους σε αγροτικούς δρόμους χωρίς να μπορεί να βρει τον προορισμό του. Δεν είναι γνωτό και αν ο άνδρας έχει προβλήματα υγείας.

 

eksafanisi1a-2_c615090f1a9f3a134ad3b95611803ae7

Οι αστυνομικοι σκέφτηκαν μήπως πατέρας και κόρη είδαν κι απόειδαν και  αποφάσισαν να γυρίσουν στην Αθήνα, όμως παρότι αστυνομικος απο το τμήμα του Ιλίου πηγαίνει κάθε μέρα στο σπίτι τους,  ουτε εκεί υπάρχει σημεια ζωής.

Εχουν γίνει επίγειες αναζητήσεις σε πολλά σημεία της διαδρομής που μπορει να πήρε κατά λάθος ο 68χρονος με το αυτοκίνητό του και έχουν ερευνηθεί ακόμα και αρδευτικά κανάλια, όμως δεν έχει εντοπιστεί τίποτα.

Οι αρχές ανησυχούν γιατι ακόμα κι αν πατέρας και κόρη δεν  είχαν μπορέσει να γυρίσουν στα ενοικιαζόμενα,  αν ήταν καλά στην υγεία τους καποιος θα έπρεπε να τους έχει δει στην περιοχή τόσες μέρες τώρα. που έχει δοθεί στη δημοσιότητα και η φωτογραφία τους.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here