Ζωή κατά Βούτση: Ο θρασύδειλος κρύβεται – Νεομνημονιακή αλητεία

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

Πυρά κατά του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή την αλλαγή κλειδαριών στα γραφεία που στεγαζόταν η Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους την οποία είχε συστήσει κατά την περίοδο της θητείας της.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αναρτήσεις της στο twitter, κατήγγειλλε ότι σήμερα Δευτέρα κάποιοι παραβίασαν το γραφείο της και άλλαξαν τις κλειδαριές στα γραφεία που χρησιμοποιούσε η Επιτροπή, «δείχνοντας» ουσιαστικά τον Νίκο Βούτση.

«Παραβίαση σήμερα αξημέρωτα γραφείου μου και γραφείων της Επιτροπής Αλήθειας στη Βουλή και αλλαγή κλειδαριών. Οι θρασύδειλοι Βούτσης-Αθανασίου κρύβονται», ανέφερε η πρώτη ανάρτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

«Ο Φρούραρχος της Βουλής δηλώνει άγνοια, η Ασφάλεια του κτιρίου παραπέμπει στις υπό τους Βούτση-Αθανασίου υπηρεσίες. Νεομνημονιακή αλητεία», σημείωσε στη δεύτερη ανάρτηση η πρώην πρόεδρος της Βουλής.

Από το περιβάλλον του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση σημείωναν πάντως ότι η συγκεκριμένη Επιτροπή έχει ολοκληρώσει τις εργασίες της και παρέμπεμπαν στις τέσσερις αποφάσεις που έχουν αναρτηθεί στην κοινοβουλευτική διαφάνεια και οι οποίες αναφέρουν ότι τα γραφεία πρέπει να αδειάσουν και τα μέλη της επιτροπής να πάρουν τα προσωπικά τους αντικείμενα.

 «Κατάντια να μην μπορείς να δεις στα μάτια τον αντίπαλό σου και να τον πολεμάς με μικροπρέπεια, στα μουλωχτά. Ψηφίστε τώρα τα προαπαιτούμενα», έγραψε στην τρίτη ανάρτηση η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here