Ζωή: Ετοιμο, κατατίθεται το καταστατικό της «Δικαιοσύνης για όλους»

Σήμερα, 9 Δεκεμβρίου 2016, Παγκόσμια Ημέρα κατά της Διαφθοράς, ολοκληρώθηκε η διαδικασία κατάρτισης του Καταστατικού και οι ενέργειες συγκρότησης του σωματείου «Δικαιοσύνη για Όλους».Την ερχόμενη εβδομάδα, θα κατατεθεί ενώπιον του Ειρηνοδικείου Αθηνών το Καταστατικό της «Δικαιοσύνης για Όλους».

Αυτό ανακοίνωσε το κόμμα Πλεύση Ελευθερίας, της Ζωής Κωνσταντοπούλου, με πρωτοβουλία της οποίας, δημιουργήθηκε το σωματείο «Δικαιοσύνη Για Όλους»  για να διεκδικήσει, για λογαριασμό των πολιτών, την απονομή Δικαιοσύνης και τη λογοδοσία σε μεγάλες υποθέσεις δημοσίου συμφέροντος: Γερμανικές Οφειλές, Siemens, ΕΛΣΤΑΤ, Χρέος-Μνημόνια.

 

Οι πρώτες επίσημες ενέργειες του Σωματείου θα ξεκινήσουν αμέσως μετά την έγκριση του Καταστατικού, ενώ τον Ιανουάριο του 2017 αναμένεται να ξεκινήσει η εγγραφή μελών για τους πολίτες.

Μετά την κατάθεση, θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση για τις άμεσες δράσεις της ομάδας νομικών του Σωματείου.

Στην ανοιχτή διαδικασία συγκρότησης του σωματείου έχουν ήδη πραγματοποιηθεί 2 Συνεντεύξεις Τύπου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και 3 δημόσιες εκδηλώσεις, επίσης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ θα ακολουθήσουν 2 ακόμη σε άλλες πόλεις το αμέσως επόμενο διάστημα.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here