Εφτασε στην Αθήνα η χρυσή Ολυμπιονίκης στο επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη

Χαμογελαστή, χαρούμενη και το χρυσό μετάλλιο στο λαιμό έφτασε το απόγευμα της Τετάρτης στην Αθήνα η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο, στο άλμα επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη.

Στους δημοσιογράφους που την περίμεναν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος η ελληνίδα ολυμπιονίκης είπε ότι ο άντρας της, Μίτσελ Κρίερ, πίστευε περισσότερο από εκείνη στο μετάλλιο και στο τέλος την έκανε και εκείνη να το πιστέψει, ενώ: «ο σύζυγος με έχει υποστηρίξει πριν πάρω το μετάλλιο».

«Ήμαστε πολύ κουρασμένοι, πετύχαμε τους στόχους μας. Έχουμε κάποιους αγώνες και περιμένουμε τις διακοπές. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει γίνει. Κάναμε ότι χρειαζόταν για την πρώτη θέση».

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με την «Αυγή» είπε: «Εγώ έκανα μια δήλωση μόνο στους δημοσιογράφους. Εγώ έχω κερδίσει μετάλλια και σε πανευρωπαϊκό και σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, όμως εσείς ασχολείστε μαζί μας κάθε τέσσερα χρόνια. Δεν έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου την »Αυγή»».

Όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις της Γελένα Ισιμπάγεβα αρνήθηκε να απαντήσει και αρκέστηκε να πει: «Εγώ κέρδισα, εγώ είμαι εδώ. Να συζητήσουμε για αθλητικά πράγματα».

Στη συνέχεια μετά το αεροδρόμιο θα κατευθυνθεί στην Παλλήνη, εκεί που ο δήμος της έχει ετοιμάσει ειδική εκδήλωση.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here