Εφάπαξ αλληλεγγύης στον συνταξιούχο παγωτατζή από 17.000 «μεγάλες καρδιές»

 

Ο Φιντέλιο Σάντσεζ, 89 χρονών, συνταξιούχος παγωτατζής αναγκάστηκε να βγει ξανά με το καροτσάκι του στους δρόμους του Σικόγο, ύστερα από τον αιφνίδιο θάνατο της κόρης του, αφού πλέον έπρεπε εκείνος να μεγαλώσει τα εγγόνια του. 

Ενας περαστικός, ο Τζοέλ Μάκιας, τον φωτογράφισε εν ώρα εργασίας και ανήρτησε την ιστορία του σε κοινωνικά δίκτυα. Στη συνέχεια, δημιούργησε διαδικτυακή καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων στο GoFundMe και ζήτησε από πολίτες όλου του κόσμου να συνδράμουν οικονομικά τον ηλικιωμένο.

Περισσότερο από 17.000 άνθρωποι από όλο τον κόσμο ανταποκρίθηκαν στο διαδικτυακό κάλεσμα, με αποτέλεσμα να συγκετρωθεί το ποσό των 384.000 δολαρίων που πλέον βρίσκεται στα χέρια της οικογένειας Σάντσεζ.

«Το σώμα μου δεν με αφήνει άλλο… Το έκανα από ανάγκη αλλά τώρα δεν χρειάζεται να βασανίζομαι άλλο. Είναι τόσο χαρούμενος και ευγνώμων που είμαι εδώ και ευχαριστώ όλες τις μεγάλες καρδιές που βοήθησαν εμένα και τη γυναίκα μου στα γηρατειά μας», είπε ο 89χρονος όταν παρέλαβε την επιταγή.

Little Village paleta vendor Fidencio Sanchez, 89, has received a check for $384,290 from a GoFundMe campaign. pic.twitter.com/HeUjVcrjNL

— Nereida Moreno (@nereidamorenos) September 21, 2016

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here