Εργαζόμενοι διέκοψαν συνεδρίαση του Δ.Σ του ΟΛΠ

Εργαζόμενοι στον ΟΛΠ, παρενέβησαν και διέκοψαν τη συνεδρίαση του Δ.Σ του Οργανισμού λιγο μετά τη 1 το μεσημέρι. Οπως είπαν όσο δεν τίθενται προς συζήτηση τα θέματα που τους απασχολούν δεν θα συνεχιστεί η συζήτηση σχετικά με την ιδιωτικοποίηση.

Το ΔΣ του ΟΛΠ επρόκειτο να συζητήσει τη νέα τροποποιημένη σύμβαση παραχώρησης μεταξύ ελληνικού δημοσίου και ΟΛΠ, την εκλογή νέου μέλους μετά την παραίτηση του Σταμάτη Κοιλάκου για προσωπικούς λόγους, αλλά και  αλλαγές στο καταστατικό της εταιρείας.
Δικαίωση του Δημου Κερατσινίου
Στο μεταξύ όπως έγινε γνωστό από τον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του ΟΛΠ εναντίον του δήμου.
«Μετά από αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις που υποχρεώνουν τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς να καταβάλει οφειλόμενα δημοτικά τέλη προηγούμενων ετών, και την άρνηση του ΟΛΠ να τις εφαρμόσει, ο δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας προχώρησε στη δέσμευση 6.500.000 ευρώ από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του ΟΛΠ. Τα ασφαλιστικά μέτρα του ΟΛΠ στρέφονταν εναντίον της δέσμευσης των καταθέσεων του» αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Ο Δήμος προσθέτει επίσης ότι «είναι σαφές ότι μετά και τη νέα δικαστική δικαίωση του δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας ανοίγει ο δρόμος για να πληρώσει επιτέλους ο ΟΛΠ τα οφειλόμενα του στην πόλη μας -που είναι πολύ περισσότερα από όσα έχουν επιδικαστεί.»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here