Ρατσιστική επίθεση με ρόπαλο εναντίον Πακιστανού εργάτη-Συνέλαβαν το θύμα!

 

 

Επίθεση δέχτηκε ένας εργάτης από το Πακιστάν από ομάδα φασιστοειδών στην Ελευσίνα σήμερα το πρωί στις 9πμ.  και όπως καταγγέλλει η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος και η ΚΕΡΦΑ (Κίνηση Ενωμένου Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή),  η αστυνομία συνέλαβε το θύμα!

Σύμφωνα με ανακοίνωσή τους, ο Μωχάμετ Γιουσούφ, νυχτοφύλακας σε εργοστάσιο μαρμάρων είχε τελειώσει τη βάρδια του και πήγαινε προς το σπίτι του όταν τον πλησίασε ομάδα με 10-12 άτομα κοντά σε σχολείο της περιοχής.

Αποσπάστηκε ένας με ένα ρόπαλο και του κατάφερε δύο χτυπήματα στο κεφάλι και τρία στην πλάτη και άρχισε να αιμορραγεί. O δράστης έβριζε και φώναζε “εσείς όλοι οι Πακιστανοί είστε βρόμικοι” ενώ οι υπόλοιποι της ομάδας, ανάμεσα τους και δύο γυναίκες, γελούσαν επικροτώντας τον.

Ο Μοχάμετ Γουσούφ έτρεξε σε κοντινό κατάστημα και οι άνθρωποι από αυτό ειδοποίησαν την Αστυνομία. Το φασιστοειδές παρέμενε με το ρόπαλο στο σημείο για δέκα λεπτά μέχρι που ήρθε η Αστυνομία και οι κάτοικοι υπέδειξαν το δράστη τον οποίον συνέλαβε η Αστυνομία.

Μετά την διακομιδή του στο νοσοκομείο όπου του έγιναν ράμματα στο κεφάλι η Αστυνομία τον έφερε στο ΑΤ όπου και ανεγνώρισε τον δράστη.

Είναι σκάνδαλο, τονίζεται στην ανακοίνωση, ότι η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του θύματος.

«Άραγε δεν έχουν στη κατοχή τους οι αστυνομικοί το ρόπαλο με το οποίο χτύπησε το φασιστοειδές τον Μοχάμεντ; Πήραν άραγε κατάθεση από τους ανθρώπους που ειδοποίησαν για το περιστατικό; Ας απαντήσει ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Τόσκας αν αυτή η διαδικασία είναι διερεύνηση της ρατσιστικής βίας η συγκάλυψη της».

Η Πακιστανική Κοινότητα και η ΚΕΕΡΦΑ ζητούν την άμεση απελευθέρωση του Μοχάμεντ Γιουσούφ και την τιμωρία του δράστη της ρατσιστικής επίθεσης.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here