Επεισόδια και συλλήψεις αντιεξουσιαστών στη δίκη της Χ.Α, έξω από το Εφετείο

ΦΩΤΟ: ΙΝ ΤΙΜΕ(Γ. ΛΙΑΚΟΣ)

Επεισόδια και συμπλοκές ΜΑΤ και αντιεξουσιαστών στη περιοχή των προσφυγικών, έξω από το Εφετείο όπου συνεχίζεται η δίκη της Χρυσής Αυγής, όπου εκδικάζεται η υπόθεση της επίθεσης τάγματος εφόδου σε βάρος μελών του ΠΑΜΕ τον Σεπτέμβριο του 2013 στο Πέραμα, σημειώνονται από το πρωί, ενώ έχουν γίνει και αρκετές συλλήψεις.

Μετά την πορεία μελών του ΠΑΜΕ,  προκλήθηκε ένταση από την εμφάνισή στην περιοχή ομάδας αντεξουσιαστών και ομάδας χρυσαυγιτών που θέλησαν να μπουν στο δικαστήριο.

Διμοιρία των ΜΑΤ που παραμένει στη περιοχή, συγκρούεται με αντιεξουσιαστές που βρίσκονται στη περιοχή των Προσφυγικών κατοικιών.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε δύο συλλήψεις και έντεκα προσαγωγές.

Σε αναρτήσεις τους σε ιστοσελίδα, οι αντιεξουσιαστές καλούν σε ενίσχυση του αντιφασιστικού αγώνα και υπεράσπιση των προσφυγικών ενώ καταγγέλλουν κοινή δράση αστυνομικών και μελών της Χρυσής Αυγής.

Αναφέρουν χαρακτηριστικά:

Σήμερα  το πρωί στη διάρκεια οργανωμένης περιφρούρησης της γειτονιάς των Προσφυγικών Λ. Αλεξάνδρας από κατοίκους, αλληλέγγυους, αντιφασίστες εν όψει της δίκης της Χρυσής Αυγής που συνεχίζεται σήμερα στο Εφετείο  (Δέγλερη) τα ΜΑΤ επιτέθηκαν στην περιφρούρηση και εισέβαλαν στην γειτονιά ακολουθούμενοι από φασίστες. Στο πέρασμά τους προσήγαγαν 2 άτομα και φτάσανε μέχρι τα πάνω μπλοκ της γειτονιάς όπου σπάσανε και πόρτες. Από τις 8 το πρωί μέχρι και τώρα κάτοικοι και αντιφασίστες δίνουν μάχη σώμα με σώμα με τα κοπρόσκυλα προστάτες των αφεντικών και των φασιστών. Οι μπάτσοι έχουν απωθηθεί με βροχή από πέτρες και οδοφράγματα. Έχουν γίνει 4 συλλήψεις μέχρι τώρα, αλλά και προσαγωγές ατόμων μέσα από την γειτονιά. Η γειτονιά των Προσφυγικών βρίσκεται αυτή την στιγμή στην αιχμή του αντιφασιστικού αγώνα! Καλούμε σε ενίσχυση και υπεράσπιση της γειτονιάς των Προσφυγικών!

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΟΥ ΠΗΓΑΔΙΟΥ ΤΟ ΠΑΤΟ!

Αναρχική Συλλογικότητα για την Μαχητική Προλεταριακή Ανασυγκρότηση

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here