Επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις: Από 9 -16 Ιουνίου

Aπό τις 9 έως τις 16 Ιουνίου θα διαρκέσουν οι φετινές επαναληπτικές Πανελλαδικές εξετάσεις,  για τους υποψηφίους που εξαιτίας κάποιας ασθένειας ή σοβαρού κωλύματος δεν θα μπορέσουν να λάβουν μέρος σε ένα ή περισσότερα μαθήματα.

Οι μαθητές καλούνται να προσκομίσουν τα απαραίτητα έγγραφα στο Λύκειο τους εντός τριών ημερών από την ημέρα που απουσίασαν.

Οι υποψήφιοι που θα συμμετάσχουν σε κάποιο από τα μαθήματα των επαναληπτικών εξετάσεων και απουσιάσουν από τις ενδοσχολικές εξετάσεις θα μπορούν να συμμετάσχουν στις επαναληπτικές ενδοσχολικές εξετάσεις του Ιουνίου, σύμφωνα με το πρόγραμμα του σχολείου τους.

Υποψήφιος που θα έχει παραπεμφθεί στις επαναληπτικές εξετάσεις των Γενικών Λυκείων σε μάθημα που εξετάζεται τη Δευτέρα 15-6-2015 ή την Τρίτη 16-6-2015, και παράλληλα θα εξεταστεί και στο ειδικό μάθημα των Αγγλικών την Τετάρτη 17-6-2015, τότε μπορεί να εξεταστεί στα Αγγλικά σε εξεταστικό κέντρο της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης, έπειτα από συνεννόηση με τη Διεύθυνση Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here