Επανάκαμψη του Βινυλίου στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου

 

Συνεχίζει τη δυναμική πορεία του στα πρότυπα των μεγάλων διεθνών παρόμοιων εκδηλώσεων το Vinyl Is Back, το αυθεντικό Vinyl Bazaar Show, βάζοντας τη δική του σφραγίδα στο «Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου» το τριήμερο αυτό, με απίστευτη θέα όλη την Αθήνα.

Δίπλα στα κλασσικά μοντέλα αυτοκινήτου, τα βινύλια παίρνουν τη θέση τους και υπόσχονται μια ανεπανάληπτη γιορτή για όλους τους φανατικούς του είδους. Το Vinyl is Back, υπόσχεται ένα τριήμερο γεμάτο διαδραστικές εκδηλώσεις, live εμφανίσεις συγκροτημάτων, εκθέσεις μουσικών οργάνων και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Για την ιστορία, το Vinyl Is Back, το αυθεντικό vinyl bazaar show, ξεκίνησε στο «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι τον Μάρτιο του 2013. Στη συνέχεια, άφησε το στίγμα του στο φιλόξενο χώρο του «Cine Κεραμεικός» και συνεχίζει την πορεία του στο «Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου».

Θα λάβουν χώρα για πρώτη φορά, πλειστηριασμοί σπάνιων δίσκων στα πρότυπα μεγάλων vinyl bazaar στο εξωτερικό, τους οποίους θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν οι vinyl maniacs.

Η Inner Ear Fest, ως ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία που ανανέωσε τον μουσικό χάρτη της Ελλάδας θα παρουσιάσει τις νέες τάσεις στην μουσική και όλη την μουσική γκάμα της μέσα από τις live εμφανίσεις αντιπροσωπευτικών της συγκροτημάτων, μεταξύ άλλων και η περιζήτητη μπάντα των 90s Drifting Around.

Επίσης, θα λάβει χώρα και μία πρωτότυπη έκθεση μπάσων από την κορυφαία συλλογή στον κόσμο του καταξιωμένου Έλληνα session μουσικού Γιάννη Γρηγορίου, ενώ την ίδια ώρα οι καλύτεροι d.j.’ s θα βάλουν τη διή τους υπογραφή στο 3ήμερο. Μεταξύ άλλων, οι : Johnny Vavouras, Γιάννης Αγγελάτος και Γιώργος Up The Irons.

Η Athens Lindy Hop η πιο δημοφιλής ομάδα χορού που έκανε μόδα το swing θα ξεσηκώσει το κοινό που θα παρευρεθεί στο Vinyl Is Back χορεύοντας swing, blues και rock’n’roll, ενώ τέλος, θα εφοδιαστείτε με μία από τις εκατό μαύρες Mystery Bags (Μυστικές Σακούλες), η οποία θα περιέχει 5 αγαπημένα βινύλια και έτσι θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε και από κοντά το κυνήγι σπάνιων βινυλίων.

Είσοδος ελεύθερη.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here