Επίθεση Τόσκα στα καπρίτσια Σφακιανάκη: Εχει υπερβεί τα όρια

Σφοδρή επίθεση στον Μανώλη Σφακιανάκη εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, καταλογίζοντάς του καπρίτσια και λέγοντας ότι έχει υπερβεί τα όρια.

Καταφανώς ενοχλημένος ο κ. Τόσκας είπε στον ΣΚΑΪ: «Χθες είχα πολύ σοβαρότερα θέματα να ασχοληθώ, δεν ήταν η κύρια ενασχόλησή μου το θέμα του κ. Σφακιανάκη… Με τον κ. Τσίπρα επικοινωνήσαμε, και ασχοληθήκαμε με πολλά άλλα θέματα όπως το προσφυγικό και το άνοιγμα του Προμαχώνα».

Συνεχίζοντας την επίθεση κατά του Μανώλη Σφακιανάκη είπε: «Προφανώς είχε υπερβεί τα όρια όσον αφορά την χρησιμοποίηση των ΜΜΕ και τα ΜΜΕ είχαν υπερβεί τα όρια για την προβολή του συγκεκριμένου ατόμου… Μεγάλη η πρόσφορα του, αλλά πρέπει να δοθεί η δυνατότητα και σε άλλους να αναδειχθούν» τόνισε.

«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι κομματικής απόχρωσης είναι. Με ενδιαφέρει να γίνεται η δουλειά, να γίνεται σεμνά, να αναδεικνύεται το σύνολο, και όχι τόσο το άτομο (…) Δεν με ενδιαφέρει αν δέχθηκε τη νέα θέση. Δεν με απασχολεί τι δέχεται ο καθένας, είναι πολύ καλή θέση» διεμήνυσε ο υπουργός.

«Σε οργανωμένα σύνολα, όπως η ΕΛ.ΑΣ. και οι Ένοπλες Δυνάμεις καπρίτσια δεν χωρούν… Δεν υπάρχουν προσωποπαγείς θέσεις, δεν μπορεί να μένει κάποιος 20 χρόνια σε μια θέση, ούτε αποκτά ιδιοκτησιακά δικαιώματα λόγω της παραμονής ή και της προσφοράς του αν θέλετε. Πρέπει να σέβεται τους κανόνες… Υπάρχουν κι άλλοι με προσφορά που δεν φαίνονται, νέα παιδιά με τεράστιες γνώσεις και δεν έχουν πρόσβαση στα ΜΜΕ και καλό θα ήταν να τους δοθεί» ανέφερε.

Σύμφωνα με το Νίκο Τόσκα «ο κ. Σφακιανάκης είναι υποστράτηγος, δεν μπορεί να μένει σε μια θέση σε όλους τους βαθμούς επειδή αυτό ξέρει. Είναι θέμα ιεραρχίας».

Με αφορμή την υπόθεση αυτή, έκανε τέλος λόγο για «πολιτική σκοπιμότητα, ανάδειξης του μικρού και υπόκρυψης του μεγάλου».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here