Εξελίξεις στο Μέγκα: Τι αποφάσισαν οι εργαζόμενοι

Επτά μήνες παραμένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στο Μέγκα.

Δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικό προσωπικό του Μέγκα αποφάσισαν να δώσουν συνέντευξη τύπου τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ προκειμένου να παρουσιάσουν αναλυτικά την κατάσταση, περιγράφοντας με ακρίβεια τι τους έχει πει κάθε μέτοχος ( ο Σταύρος Ψυχάρης, ο Φώτης Μπόμπολας και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης -με τη σειρά που τους συνάντησαν).

Τη συνέντευξη θα μεταδώσει απευθείας το Mega, ενώ θα προσκληθούν και συνεργεία όλων των άλλων σταθμών. Στόχος τους είναι, προφανώς, να πληροφορηθεί το πανελλήνιο το τι έχει συμβεί όλους αυτούς τους μήνες.

Στη Γενική Συνέλευση όλων των εργαζομένων του Mega, που πραγματοποιήθηκε στις 17 Νοεμβρίου, αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Την Παρασκευή 18/11 στις 9.00 πμ. κινητοποίηση όλων των εργαζομένων έξω από τα γραφεία της ALPHA BANK (Διεύθυνση Σταδίου 40). Οι εκπρόσωποί μας θα γίνουν δεκτοί από τον κύριο Θεόδωρο Αθανασόπουλο. Μετά τη συνάντηση θα ακολουθήσει ενημέρωση στον 6ο όροφο του σταθμού.

2. Δευτέρα 21/11 στις 12.00 μμ συνέντευξη τύπου των εκπροσώπων μας στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20.

3. Ζωντανή κάλυψη της συνέντευξης τύπου από τον αέρα του Mega και trailer που θα ανακοινώνει τη ζωντανή κάλυψη της συνέντευξης. Προς αυτό το σκοπό θα ακολουθηθούν όλες οι τυπικές διαδικασίες για την αλλαγή ροής του προγράμματος του σταθμού.

4. 24ωρη προειδοποιητική απεργία την Τρίτη 22/11.

5. Δημιουργία spot που θα δημοσιοποιούν το γεγονός ότι είμαστε 7 μήνες απλήρωτοι και θα παιχτούν στον αέρα του Mega. Και εδώ θα ακολουθηθούν πάλι όλες οι προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες.

6. Σύνταξη δελτίου τύπου από τους εκπροσώπους μας που θα συνοψίζει τις μέχρι τώρα επαφές μας με τις τράπεζες και τους μετόχους και θα ανακοινώνει όλες τις παραπάνω δράσεις και κινητοποιήσεις.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here