Εντοπίστηκε η 27χρονη φοιτήτρια που αγνοείτο -είπε ότι κάνει διακοπές

Πήρε τέλος  -εν μέρει- η αγωνία για την τύχη 27χρονης φοιτήτριας της ΑΣΟΕΕ που είχε εξαφανιστεί από τις 27 Αυγουστου λέγοντας στους γονείς της ανησυχητικά μισόλογα που τους είχαν θορυβήσει -με αποτέλεσμα και να πανικοβληθούν όταν έπαψε να απαντά και στα τηλεφωνήματά τους.

Η φοιτήτρια αναγνωρίστηκε χτες από υπάλληλο  ξενοδοχείου σε θέρετρο και όταν την επισκέφθηκαν οι αστυνομικοί είπε ότι «δεν κατανοεί γιατί την αναζητούσαν» και ότι «κάνει απλώς διακοπές»

Θεωρώντας ότι η νεαρή γυναίκα έχει δικαίωμα στην προσωπική της ζωή, αφού πλέον δεν θεωρείται αγνοούμενη  δεν δημοσιεύουμε πλέον φωτογραφίες της ή στοιχεία της.

Εντούτοις πρέπει να αναφέρουμε ότι η Αστυνομια συμμερίζεται τις ανησυχίες των γονέων της.

Συγκεκριμένα, η κοπέλλα προτού εξαφανιστεί έδειχνε ιδιαίτερα ταραγμενη και έλεγε ότι την παρακολουθούσαν και ότι της χάκαραν τον υπολογιστή και γι’ αυτό περίπου στα μέσα Αυγούστου έσβησε όλους τους λογαριασμούς της από Facebook και άλλα δίκτυα. (Οι υποψίες της πάντως ως προς το χάκινγκ ήταν βάσιμες, όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια). Η μητέρα της ανήσυχη προσπάθησε να καταλάβει τη συνέβαινε, αλλά η κορη της δεν της εξηγούσε

Στις 27 Αυγουστου η πανέμορφη 27χρονη (που είχε διακριθεί και σε καλλιστεία) εξαφανίστηκε. Η μητέρα της περίμενε μέχρι αργά τη νύχτα και όταν η κόρη δεν φάνηκε της τηλεφώνησε. Εισπέπραξε την λακωνική απάντηση ΄»Είμαι καλά  εδώ που ειμαι, μην ανησυχείς, καληνύχτα»

Αυτό όχι μόνον δεν καθησύχασε τη μητέρα αλλά όταν τις επομενες μέρες η κόρη της δεν σήκωνε το τηλέφωνο -που έδειχνε απενεργοποιημένο-  την έκανε πλέον να αναζητήσει τη βοήθεια της αστυνομιας και του Τύπου.

Η Αστυνομία διαπίστωσε ότι το τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο και ότι οι λογαριασμοί της νεαρής στο διαδίκτυο είχαν γίνει όντως αντικείμενο επίθεσης από χάκερς. Οι αναζητήσεις συνεχίστηκαν και τελικά η νεαρή γυναίκα εντοπίσθηκε χτες καλά στην υγεία της σε παραλιακή τοποθεσία

Ομως επειδή έμειναν αναπάντητα πολλά, η Αστυνομία συνεχίζει την έρευνα παρά την ανεύρεση της νεαρής

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here