Ελευθερόπουλος: «Τεράστια προπονητική ευκαιρία ο Αστέρας»

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Τρίπολης και κατά την επίσημη παρουσίασή του από την διοίκηση των Αρκάδων ανέλυσε τα πλάνα του για την ομάδα.

Ο φιλόδοξος Έλληνας προπονητής τόνισε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ότι πιστεύει στους στόχους και όχι στα όνειρα και υποστήριξε πως θα δουλέψει σκληρά, ώστε «να φτάσουμε τον Αστέρα εκεί που θέλουμε».

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Ελευθερόπουλου:

«Νιώθω μεγάλη τιμή και χαρά που βρίσκομαι εδώ. Οι άνθρωποι που με επέλεξαν έχουν μεγαλώσει τον Αστέρα και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι τεράστια προπονητική ευκαιρία. Οι προσδοκίες ενός προπονητή μπορούν να βρουν ανταπόκριση μέσα από ελάχιστες ομάδες. Μέσα από την καθημερινή δουλειά θα προσπαθήσουμε να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών. Διαδέχομαι έναν εξαιρετικό προπονητή, η ομάδα είναι δουλεμένη, μέρα με τη μέρα θέλουμε να κερδίζουμε χρόνο στη φιλοσοφία που έχουμε και να φτάσουμε τον Αστέρα εκεί που τον θέλουμε».

Αν θα ζητήσει κάτι από τη διοίκηση:

«Πριν ζητήσω πρέπει να δω τι έχω. Σήμερα κάναμε την πρώτη προπόνηση, χρειάζεται αρκετό διάστημα για να καταλάβεις ακριβώς τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας. Ο κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία. Θα προσπαθήσω οι ποδοσφαιριστές να με κατανοήσουν και από εκεί και πέρα θα δούμε αν μας λείπει κάτι. Το ρόστερ ειδικά σε κάποιες θέσεις είναι πλούσιο και είναι ευλογία να έχεις να διαλέξεις ανάμεσα τους».

Για το κομμάτι της ψυχολογίας:

«Για την ψυχολογία πιστεύω ότι έρχεται μέσα από την σκληρή δουλειά. Όχι αν γελάμε και περνάμε καλά στα αποδυτήρια».

Αν είπε κάτι στους παίκτες:

«Ασχοληθήκαμε περισσότερο με την τακτική. Θα γίνει συζήτηση το απόγευμα».

Η φιλοσοφία του και η ταύτιση απόψεων με τον Αστέρα:

«Είναι τεράστια προπονητική ευκαιρία για μένα και τον Στέλιο. Εχουμε επίγνωση των καταστάσεων, Ξέρουμε σε ποια ομάδα ήρθαμε. Θέλουμε η μία προπόνηση να είναι καλύτερη από την άλλη. Ο κάθε αγώνας καλύτερος από τον προηγούμενο. Θα δουλέψω σαν να είμαι για 20 χρόνια στην ομάδα και σαν να είναι η τελευταία μου ημέρα. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου. Πιστεύω στους στόχους και όχι τόσο στα όνειρα».

Για το πώς θα αντιμετωπίσει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό:

«Όπως κάθε αγώνα που παίζει ο Αστέρας. Όπως θα είμαστε σε κάθε αγώνα. Γνωρίζω να υποφέρω λένε οι Ιταλοί. Άλλες φορές θα πιέσουμε, άλλες θα κρατήσουμε μπάλα, άλλες θα πιεστούμε. Θα πάμε με στόχο, αυτό είναι το σίγουρο».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here