Εκτός στοιχήματος η ΑΕΚ με απόφαση της ΕΕΑ

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που συνεδρίασε το μεσημέρι της Τρίτης, έκανε δεκτή με ψήφους 4-3, την καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το «ασυμβίβαστο» της εμπλοκής του Δημήτρη Μελισσανίδη στον ΟΠΑΠ και στην ΑΕΚ και αποφάσισε να μην συμπεριληφθεί η ΑΕΚ στα κουπόνια του ΟΠΑΠ. Παράλληλα, η ΑΕΚ πιθανότατα θα τιμωρηθεί και με κάποιο πρόστιμο, σύμφωνα με τους κανονισμούς.

Ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» είχε παρουσιαστεί στην ΕΕΑ μαζί με τον νομικό, Χάρη Γρηγορίου και σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε πως ο ίδιος δεν κατέχει μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΚ η οποία έχει διακριτούς και συγκεκριμένους μετόχους και διοίκηση. Και ενώ η Επιτροπή δέχτηκε το γεγονός αυτό, τον χαρακτήρισε «ηγέτη» της ομάδας, όπως αποφάνθηκε μετά τη μελέτη όλων των στοιχείων που εξετάστηκαν.

Έτσι, μετά την ισοψηφία της προηγούμενης εβδομάδας (3-3), η Επιτροπή αυτή τη φορά θεώρησε βάσιμη την καταγγελία του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, ο κ. Μελισσανίδης φέρεται να αναφέρθηκε και στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, παρουσιάζοντας στοιχεία που έχουν να κάνουν με τη νομιμότητα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των «ερυθρολεύκων» μετά την τιμωρία που επέβαλε στον Β. Μαρινάκη, ο ανακριτής.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here