Εκτός ΝΔ ο Φαήλος Κρανιδιώτης

Εκτός Νέας Δημοκρατίας τέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Φαήλος Κρανιδιώτης, μετά την άθλια επίθεση που εξαπέλυσε κατά του Γιάννη Μουζάλα.

«Μετά τις τελευταίες του δηλώσεις, ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης είναι προφανές ότι έθεσε τον εαυτό του εκτός της Νέας Δημοκρατίας», σημειώνεται σε ανακοίνωση του κόμματος.

 O Φ.Κρανιδιώτης δεν αρκέστηκε στην απομάκρυνση του υπουργού αλλά ζήτησε εμμέσως πλην σαφώς την… εκτέλεσή του. Διαβάστε την ανάρτησή του:


Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ που είχε εκδοθεί νωρίτερα αναφέρονταν τα εξής:

Η δήλωση, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, του υποψήφιου βουλευτή και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας Φ. Κρανιδιώτη σχετικά με τον αναπληρωτή Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλα, προκαλεί αποτροπιασμό και παραπέμπει ευθέως σε φασιστικές απόψεις και πρακτικές. Η ΝΔ δεν μπορεί να είναι όμηρος της ακροδεξιάς της πτέρυγας.

Απαιτούμε από τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη να καταδικάσουν απερίφραστα τα όσα είπε ο Φ. Κρανιδιώτης περί «εκτέλεσης» του Γ. Μουζάλα και να διαχωρίσουν τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τις αθλιότητες που εκστομίζουν στελέχη της.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here