Εκπρόσωπος Χ. Κλίντον: Η Χίλαρι δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα υγείας πέρα από την πνευμονία

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χίλαρι Κλίντον, Μπράιαν Φάλον διέψευσε τα σενάρια πέρι πρόσθετων προβλημάτων υγείας της υποψήφιας προέδρου των Δημοκρατικών, πλην της πνευμονίας, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC.

Το γεγονός για την πνευμονία που υπέστη η Χίλαρι Κλίντον ανακοινώθηκε χθες από το επιτελείο της, ενώ σήμερα ο Μπράιαν Φάλον τόνισε ότι «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι δεν υπάρχει κάποιο άλλο ιατρικό πρόβλημα που δεν έχει γνωστοποιηθεί», διευκρινίζοντας ότι θα γνωστοποιηθούν στο άμεσο μέλλον οι νέες ιατρικές εκθέσεις για την υγεία της κ. Κλίντον και παράλληλα προέβλεψε ότι «Εώς τα μέσα ή το τέλος της εβδομάδας θα επιστρέψει στην προεκλογική της εκστρατεία».

Ακόμη, ο εκπρόσωπος Τύπου της υποψήφιας προέδρου των Δημοκρατικών δεν είχε χάσει τις αισθήσεις της κατά την αδιαθεσία που ένιωσε λόγω της αφυδάτωσης και της ζέστης, η οποία την ανάγκασε να αποχωρήσει εσπευσμένα από την επιμνημόσυνη τελετή των θυμάτων της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, η οποία τελέστηκε στη Νέα Υόρκη, χθες το πρωί.

Επιπλέον, ο Μπράιαν Φάλον παραδέχθηκε ότι ήταν λάθος η έλλειψη επικοινωνίας αναφορικά με την περιπέτεια της υγείας της Χίλαρι Κλίντον, σε όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, ενώ πέρασαν αρκετές ώρες έως ότου να δημοσιοποιηθεί δελτίο Τύπου στο οποίο αποκαλύφθηκε ότι η υποψήφια πρόεδρος υποφέρει από πνευμονία, η οποία διαγνώσθηκε την Παρασκευή και τηρήθηκε μυστική, μέχρι και το βράδυ της Κυριακής, με τον εκπρόσωπο της πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ να σημειώνει ότι «Εκ των υστέρων, θα μπορούσαμε να είχαμε διαχειριστεί καλύτερα την κατάσταση και να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες ταχύτερα».

Προς το παρόν, η κ. Κλίντον ξεκουράζεται στην οικία της στο Τσαπάκουα, κοντά στη Νέα Υόρκη, ενημέρωσε ο Μπράιαν Φάλον, και επίσης γνωστοποίησε ότι έχουν ακυρωθεί οι προγραμματισμένες για σήμερα και αύριο ομιλίες της στην Καλιφόρνια.

Νωρίτερα, ο αντίπαλος της Χίλαρι Κλίντον για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο FOX News, υποστήριξε ότι «η υγεία είναι ένα θέμα στην προεκλογική εκστρατεία» και ταυτόχρονα ευχύθηκε ταχεία ανάρρωση στην υποψήφια των Δημοκρατικών.

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος ανέφερε «Ελπίζω απλώς ότι θα γίνει καλά και θα επιστρέψει στην κούρσα, και θα τη δούμε στο ντιμπέιτ».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here