Εκλογές ΝΔ: Εκλεισαν οι κάλπες – Ψήφισαν 350.000 μέλη

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

Ομαλά εξελίχθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΝΔ, με τη συμμετοχή των πολιτών να αγγίζει τους 350.000. Οι κάλπες έκλεισαν και ήδη έχει αρχίσει η καταμέτρηση των ψήφων. Εκτιμάται ότι περίπου στις 11 το βράδυ μπορεί να υπάρξει ασφαλής εικόνα για τον νικητή.

Σε ό,τι αφορά τις εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα, κύκλοι του υποψηφίου προέδρου της ΝΔ ανέφεραν αργά το μεσημέρι ότι «μέχρι τώρα έχουμε ενδείξεις πως υπάρχει ισχυρό προβάδισμα και διακριτή διαφορά υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Ανάλογες προβλέψεις υπέρ του Βαγγέλη Μεϊμαράκη έκανε και το επιτελείο του έτερου υποψηφίου προέδρου της ΝΔ.

Νωρίς το απόγευμα, ο προεδρεύων της ΚΕΦΕ Γιάννης Τραγάκης διέψευσε «όσα λέγονται και γράφονται για ορισμένες προβλέψεις».

Ο ίδιος χαρακτήρισε «άκρως ικανοποιητική την προσέλευση», δεδομένων και των καιρικών συνθηκών.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Όπως γνωρίζετε η ΚΕΦΕ είναι σε διαρκή συνεδρίαση από χθες το μεσημέρι. Με εξουσιοδότησε τώρα να σας αναφέρω, με απόφασή της, ό,τι όσα γράφονται και λέγονται για ορισμένες προβλέψεις, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, δύο ώρες πριν από το κλείσιμο της κάλπης. Όλα αυτά είναι ανυπόστατα.

»Σε ό,τι αφορά δε την προσέλευση θέλω να σας πω ότι, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, οι πληροφορίες από όλη την Ελλάδα είναι ότι η προσέλευση είναι άκρως ικανοποιητική».

Ο κ. Τραγάκης απέφυγε να δώσει εκτίμηση για την αποχή ή την ώρα που θα υπάρξουν αποτελέσματα της καταμέτρησης.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here