Εισβολή αγροτών στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στον Αγ. Νικόλαο Κρήτης

Αγρότες που συμμετείχαν στη πορεία από την Ιεράπετρα, το οροπέδιο Λασιθίου και τις γύρω περιοχές, μόλις έφτασαν στον Αγιο Νικόλα , εισάβαλαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ενώ στην πρόσοψη του κτηρίου πέταξαν αυγά και γιαούρτι.

Αλλοι αγρότες είχαν καταλάβει νωρίτερα την Εφορία Αγίου Νικολάου ενώ άλλη ομάδα αγροτών κινήθηκε στον βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, στην περιοχή του Σεληναρίου, προκειμένου να κλείσει την εθνική οδό.

Στο Ρέθυμνο οι αγρότες της περιοχής έκαναν κατάληψη στο κτήριο της Εφορίας αλλά και στα υποκαταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς και της Τράπεζας Αττικής. Κατά τη διάρκεια πορείας τους στο κέντρο της πόλης χρησιμοποίησαν μικρά γουρούνια, τα οποία είχαν βάψει με τα χρώματα των κομμάτων και τα οποία «προπορεύονταν» της κινητοποίησης.

Για δεύτερη μέρα αποκλεισμένη παραμένει και η εφορία στο Ηράκλειο.

Στις 7 το απόγευμα συνεδριάζει το Παγκρήτιο Συντονιστικό Όργανο των αγροτών στα γραφεία της ΟΑΣΝΗ στο Ηράκλειο, για να πάρει τις τελικές αποφάσεις σχετικά με την «απόβαση» που σχεδιάζουν για το πρωί της Παρασκευής στον Πειραιά και από εκεί στην Πλατεία Συντάγματος, στο πλαίσιο του μεγάλου παναγροτικού συλλαλητηρίου.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here