Εγκώμια Τσίπρα στον ..μπούλη Καμμένο από τη Νίσυρο

Εντύπωση προκάλεσε η ιδιαίτερη αναφορά και τα θερμά λόγια που απηύθυνε ο πρωθυπουργός από τη Νίσυρο, στον κυβερνητικό του εταίρο και υπουργό Αμυνας Πάνο Καμένο, αν και αρχικά τον αποκάλεσε ..μπούλη!

Ο πρωθυπουργός θυμήθηκε στην αρχή της ομιλίας του τις διακοπές που είχε κάνει πριν από χρόνια στο νησί με μια σκηνή και ένα sleeping bag, όπως είπε.

Εκείνο το καλοκαίρι ήταν η πρώτη φορά που συνάντησε τον Πάνο Καμμένο, και η εντύπωση που είχε για εκείνον ήταν ότι επρόκειτο για μπούλη, όπως είπε, ένα παιδί από μια πλούσια  οικογένεια.

Όμως, συνέχισε ο Αλέξης Τσίπρας, τελικά ο Πάνος Καμμένος του έκανε την καλύτερη εντύπωση, γιατί ήταν από τους πιο λαϊκούς ανθρώπους που γνώρισε.

«Έχουμε εξαιρετική συνεργασία, έχουμε κοινή αγάπη και κοινούς στόχους. Θέλουμε αυτός ο τόπος να πάει μπροστά» είπε ο πρωθυπουργός.

Οι εγκωμιαστικές δηλώσεις έρχονται λίγο μετά το αμφιλεγόμενο ταξίδι που έκανε ο υπουργός στο ακριτικό Καστελόριζο, παρέα και με βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ταξίδι στο οποίο μετείχαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here