Κουτσούπμπας στη πορεία κατά ανεργίας: Τίποτα δεν γίνεται όσο μένεις θεατής

ΦΩΤΟ: EYROKINISSI(ΧΡ ΜΠΟΝΗΣ)

«Τίποτα δεν γίνεται όσο μένεις θεατής, μπορούν να γίνουν τα πάντα, να ανατραπούν τα πάντα όταν ξεσηκωθείς», Με τη φράση αυτή υποδέχθηκε γγ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας στο Χαϊδάρι, τη μεγάλη πορεία κατά της ανεργίας που ξεκίνησε πριν μια εβδομάδα από την Πάτρα.

«Βρισκόμαστε σήμερα στο Χαϊδάρι για να υποδεχθούμε τη μεγάλη πορεία των οδοιπόρων από τη Πάτρα, με επικεφαλής τη δημοτική αρχή και τον δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, σε έναν αγώνα δρόμου, σε έναν αγώνα που απλώς βάζει ένα μικρό λιθαράκι σήμερα, αλλά ανοίγει μεγάλους δρόμους, ώστε συνολικά σαν χώρα, σαν λαός να παλέψουμε ενάντια στην ανεργία, για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, για δουλειά με δικαιώματα, για άμεση ανακούφιση και μέτρα προστασίας των ανέργων, ενάντια στο σύνολο των αντιλαϊκών μέτρων που έρχονται και που πλήττουν και τους ανέργους, αλλά και τους εργαζόμενους τους δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, όλο τον ελληνικό λαό, όπως είναι το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο, το φορολογικό νομοσχέδιο και άλλα μέτρα«, δήλωσε ο κ. Κουτσούμπας.

«Βεβαίως συνειδητοποιούμε και πρέπει ακόμα περισσότερο το σύνολο του λαού της Αττικής, της Αθήνας, όλης της Ελλάδας, να συνειδητοποιήσει το σύνθημα των οδοιπόρων, ότι δεν γίνεται τίποτα όσο μένεις θεατής, μπορούν να γίνουν τα πάντα, να ανατραπούν τα πάντα όταν ξεσηκωθείς. Αυτό τον αγώνα δείχνει ο λαός της Πάτρας, ο δήμαρχος της Πάτρας, οι δήμαρχοι αγωνιστές του λεκανοπεδίου, σε αυτό το δρόμο σταθερά θα συνεχίσουμε», κατέληξε στη δήλωσή του ο κ. Κουτσούμπας.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here