Στη Δικαιοσύνη οι φάκελοι πόθεν έσχες των Μπούκουρα και Καρατζαφέρη

Στη δικαιοσύνη διαβίβασε η Βουλή τους φακέλους του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ευστάθιου Μπούκουρα και του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη ύστερα από σχετικό έλεγχο που διενήργησαν οι ορκωτοί λογιστές. Ο πρώτος ελέγχεται για το αδίκημα της μη υποβολής και ο δεύτερος για ανακριβή δήλωση Πόθεν Έσχες.

Ο φάκελος του Ευστάθιου Μπούκουρα διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Εφετών γιατί ο χρυσαυγίτης πρώην βουλευτής δεν υπέβαλε – παρότι όφειλε –  δήλωση περιουσιακής κατάστασης για το 2014 και τι 2015 (χρήσεις 2013 και 2014). Στον εισαγγελέα Εφετών παρέπεμψε η Βουλή και τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη διότι υπέβαλε ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες.

Απάντηση Μπούκουρα για πόθεν έσχες

«Λόγω της δημοσιοποίησης της παραπομπής μου ενώπιον του κου Εισαγγέλεα για μη υποβολή δήλωσης πόθεν έσχες για το έτος 2014, από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, υπενθυμίζω σε όσους το έχουν «ξεχάσει» γιατί εγώ και η οικογένεια μου δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ, οτί από 12.1.14 μέχρι και 17.12.2014 κρατούμην προσωρινά στο Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου ως «διευθυντής εγκληματικής οργάνωσης»(!) Είμαι σίγουρος λοιπόν ότι μόλις εξηγήσω στον κο Εισαγγέλεα το λόγο που αμέλησα να υποβάλλω δήλωση πόθεν έσχες, θα γίνει αντιληπτό ότι κανενός  είδους δόλος δεν υπάρχει πίσω από αυτή τη παράλειψη μου, αφού είναι άλλωστε γνωστό, οτί εγώ, από την ανάμειξη μου στην πολιτική ζωή της χώρας όχι μόνο δεν πλούτισα, αλλά αντιθέτως καταστράφηκαν απο εμπρηστικές ενέργειες τόσο το μαγαζί που διέθετα στο Περιστέρι, η οικία μου και τα δύο αυτοκίνητα μου, με ανάληψη ευθύνης από τους «γνωστούς αγνώστους » που …κόπτονταν για την δημοκρατία που «κινδύνευε» από την δική μου παρουσία(!) και ενοχλούνταν τα «δημοκρατικά τους αισθήματα» από την εκλογή μου στη Βουλή των Ελλήνων. Τα συμπεράσματα δικά σας.»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here