Διετή φυλάκιση και πρόστιμο 10 εκ. ευρώ για τον Νεϊμάρ, εισηγείται ο εισαγγελέας!

Ποινή διετούς φυλάκισης στον Νεϊμάρ, με αφορμή τις παρατυπίες που υπάρχουν στη μεταγραφή του από τη Σάντος στη Μπαρτσελόνα, προτείνει ο δημόσιος κατήγορος στη Βαρκελώνη.

Ο Ζοζέ Περάλς που έχει αναλάβει την πολύκροτη υπόθεση της μετακίνησης του διεθνούς άσου από τη Σάντος στη Μπαρτσελόνα το 2013,  έφτασε στο συμπέρασμα ότι ο ίδιος ο παίκτης ήταν ενήμερος για τις παρανομίες που έγιναν προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal, ενώ πρότεινε επίσης την επιβολή προστίμου στον παίκτη ύψους 10 εκ. ευρώ!

Πριν από λίγο καιρό ο Λιονέλ Μέσι απειλήθηκε με φυλάκιση, λόγω των γνωστών προβλημάτων που είχε με την εφορία, ενώ τώρα ήρθε η σειρά του Βραζιλιάνου σταρ της «Μπαρτσα» να απειλείται με τον ίδιο τρόπο.

Ο δημόσιος κατήγορος, εκτός της πρότασης για την διετή φυλάκιση του Νεϊμάρ, φέρεται να πρότεινε και την πενταετή κάθειρξη του πρώην προέδρου του ισπανικού συλλόγου, Σάντρο Ροσέλ, επί των ημερών του οποίου στην προεδρία πραγματοποιήθηκε η συγκεκριμένη μεταγραφή. Οι κατηγορίες που βάραιναν και τον νυν πρόεδρο των «μπλαουγκράνα», Ζόζεπ Μαρία Μπερτομέου, πιθανότατα θα μπουν στο αρχείο. Ο τελευταίος εκείνη την περίοδο λειτουργούσε ως σύμβουλος του Ροσέλ.

Μεταξύ των προτάσεων του Περάλς υπάρχει και η καταβολή προστίμου ύψους 8.4 εκ. ευρώ από τη Μπαρτσελόνα , ενώ στην υπόθεση εμπλέκονται και οι γονείς του Νεϊμάρ. Το αίτημα για τον πατέρα του αφορά την ποινή διετούς φυλάκισης και ένα χρόνο για τη μητέρα του, ενώ δεν εξαιρείται ούτε η Σάντος, για την οποία η πρόταση αφορά την καταβολή προστίμου ύψους 7 εκ. ευρώ.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here