Δηλητηρίασαν την κόρη του πρώην προέδρου του Ουζμπεκιστάν;

 

Πέθανε σύμφωνα με δημοσιεύματα που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, η κόρη του πρώην προέδρου του Ουζμπεκιστάν και μία από τις πλουσιότερες γυναίκες της Σοβιετικής Ενωσης.  

«Η Γκουλνάρα Καρίμοβα πέθανε – αποκαλύπτει πηγή Υπηρεσίας Εθνικής Ασφαλείας του Ουζμπεκιστάν» αναφέρει το άρθρο του σάιτ centre1.com. Σύμφωνα μάλιστα με μια πηγή που διατηρεί την ανωνυμία της, η πανέμορφη και ζάπλουτη Καρίμοβα πέθανε στις 5 Νοεμβρίου, μετά από δηλητηρίαση.

Την ίδια ώρα, ρεπορτάζ του ρωσικού Ria Novosti, επικαλούμενο δικές του ανώνυμες πηγές υποστηρίζει ότι η Καρίμοβα είναι ζωντανή, πολλαπλασιάζοντας τα ερωτηματικά για την τύχη της.

 

Οι φήμες για το πού βρισκόταν η Γκουλνάρα ήταν πολλές. Κάποιοι έλεγαν πως ο πατέρας της την είχε κλείσει σε ψυχιατρείο, κατά άλλους βρίσκονταν σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ υπήρχαν και αυτοί που υποστήριζαν πως η 44χρονη καλλονή ζούσε στο Ισραήλ μετά τον θάνατο του πατέρα της.

Η Καρίμοβα ήταν παντρεμένη με τον Αμερικανό επιχειρηματία Mansur Maqsudi, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης εργοστασίου εμφιάλωσης της Coca-Cola στην Τασκένδη.

Ο πατέρας της Ισλάμ Καρίμοφ κυβερνούσε τη χώρα από τη στιγμή της ανεξαρτησίας της το 1991 έως τον θάνατό του στις αρχές του έτους.

 

Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή η ίδια η Καρίμοβα είχε αποφασίσει να έρθει σε επικοινωνία με δημοσιογράφους μια και φοβόταν για τη ζωή της αλλά και των παιδιών της για τα οποία υπήρχαν πληροφορίες πως ζούσαν στο Λονδίνο.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο από τις ουζμπεκικές αρχές αναφορικά με τις φήμες που θέλουν τη δισεκατομμυριούχο να έχει θαφτεί στην Τασκένδη και ο τάφος της να έχει μπαζωθεί.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here