Σύλληψη της δήθεν ψυχιάτρου του ΟΚΑΝΑ

Συνελήφθη σύμφωνα με την Εισαγγελία Αθηνών, η γυναίκα που δήλωνε σε πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές όπως αποδείχθηκε ψευδώς – ότι είχε ζητήσει επανειλημμένως από εισαγγελέα να αρθεί η κηδεμονία της 4χρονης Άννυ.

Όπως ανακοίνωσε η Εισαγγελία, η υποτιθέμενη καταγγέλλουσα δήλωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας και ιδιότητα και θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο.

 

Η Εισαγγελία Αθηνών διέψευσε ότι υπάρχει φάκελος για την οικογένεια του παιδιού στον ΟΚΑΝΑ, ενώ τόνισε ότι δεν υπάρχει εισαγγελέας με το επίθετο «Σκανδαλάκης», το οποίο επικαλέστηκε η γυναίκα στους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Παράλληλα σε ανακοίνωσή του για το θέμα ο ΟΚΑΝΑ διευκρινίζει ότι στο ανθρώπινο δυναμιικό του Οργανισμού δεν υπάρχει ούτε υπήρξε ποτέ εργαζόμενη οποιασδήποτε ειδικότητας με το όνομα με το οποίο εμφανίστηκε σε πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές η δήθεν καταγγέλλουσα. Όπως τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση από τον ΟΚΑΝΑ τηλεφωνικά αναζητήθηκε αλλά δεν βρέθηκε να υπάρχει το συγκεκριμένο όνομαούτε στους Ιατρικούς Συλλόγους Αθήνας ή Πειραιά».

Επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση, από τα αρχεία του θεραπευτικού προγράμματος υποκατάστασης του ΟΚΑΝΑ δεν βρέθηκε να είναι μέλη ούτε ο πατέρας ούτε η μητέρα της 4χρονης.

Σε ανακοίνωσή της στο μεταξύ η Διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Mega, τονίζει ότι ο σταθμός «έσπευσε πριν ολοκληρωθεί η πρωινή εκπομπή, να ενημερώσει, πρώτος την κοινή γνώμη για το ανυπόστατο των καταγγελιών και να ζητήσει συγγνώμη για την αναμετάδοσή τους».

Εκφράζει δε τη λύπη της «για το γεγονός ότι μια γυναίκα, θέλησε να χρησιμοποιήσει και να εξαπατήσει τον σταθμό μας, αλλά και άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς με τέτοιο τρόπο, για μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, παίζοντας με την μνήμη της 4χρονης.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here