Δεν Πληρώνω: Τριάντα εννιά πλειστηριασμοί κατοικιών την Τετάρτη

 

Με ανακοίνωσή του, το Κίνημα Δεν πληρώνω γνωστοποιεί ότι αυτή την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου έχουν προγραμματισθεί στα Ειρηνοδικεία της Αττικής, 39 πλειστηριασμοί κατοικιών οφειλετών, με επισπεύδουσες τις Τράπεζες. Το Κίνημα Δεν πληρώνω καλεί σε συγκεντρώσεις σε όλα τα Ειρηνοδικεία προκειμένου να αποτραπούν οι πλειστηριασμοί των σπιτιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Με 14 πλειστηριασμούς στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, 1 στο Ειρηνοδικείο Αίγινας, 2 στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου, 1 στο Ειρηνοδικείο Ιλίου, 1 στο Ειρηνοδικείο Αχαρνών (Μενίδι), 1 στο Ειρηνοδικείο Πόρου, 2 στο Ειρηνοδικείο Καλλιθέας, 4 στο Ειρηνοδικείο Κρωπίας, 2 στο Ειρηνοδικείο Λαυρίου, 1 στο Ειρηνοδικείο Μεγάρων, 2 στο Ειρηνοδικείο Νέας Ιωνίας, 1 στο Ειρηνοδικείο Νίκαιας, 2 στο Ειρηνοδικείο Πειραιά, 1 στο Ειρηνοδικείο Περιστερίου, 1 στο Ειρηνοδικείο Σαλαμίνας και 3 στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου συνεχίζει την Τετάρτη 10-2-16 το σχέδιο αναδιανομής των κατοικιών από τον ελληνικό λαό προς τις τράπεζες και τα κοράκια, με τις ευλογίες και την αρωγή της μνημονιακής συγκυβέρνησης Συριζα-Ανελ.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο  θα συμμετέχει με όλες του τις δυνάμεις, όπως εδώ και 2 σχεδόν χρόνια, στο Κίνημα Αντίστασης στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας.

Το ραντεβού είναι σταθερό, κάθε Τετάρτη, 4-5μμ στα κατά τόπους Ειρηνοδικεία.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here