Δεν παραιτούμαι, απαντά ο Τζιτζικώστας στον Μεϊμαράκη

Απέρριψε χωρίς περιστροφές ο Απόστολος Τζιτζικώστας την πρόταση του Β.Μεϊμαράκη να παραιτηθούν όλοι οι υποψήφιοι πρόεδροι της ΝΔ από τις θέσεις ευθύνης που κατέχουν.

Ο κ. Τζιτζικώστας διεμήνυσε μέσω συνεργατών του πως δεν θα παραιτηθεί από περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, γιατί η Περιφέρεια δεν έχει καμία σχέση με το φιάσκο των εκλογών.

«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δεν έχει καμιά σχέση με το χθεσινό φιάσκο. Οι άλλοι τρεις υποψήφιοι πρόεδροι της ΝΔ (Μεϊμαράκης, Μητσοτάκης, Γεωργιάδης) είναι διορισμένοι στις θέσεις που κατέχουν, ενώ ο Απόστολος Τζιτζικώστας εκλεγμένος. Ο κ. Τζιτζικώστας ζήτησε την παραίτηση του κ. Μεϊμαράκη, μετά το χθεσινό φιάσκο και δεν την είχε ζητήσει τις προηγούμενες πενήντα μέρες. Επίσης, οι πολίτες καταλογίζουν ευθύνες στον κ. Μεϊμαράκη για το φιάσκο» ανέφεραν συνεργάτες του κ. Τζιτζικώστα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Λίγη ώρα πριν, ο κ. Μεϊμαράκης απάντησε με σφοδρότητα τις επικρίσεις που δέχεται μετά την αναβολή της εκλογικής διαδικασίας, τονίζοντας ότι ο ίδιος προτίθεται να παραιτηθεί από μεταβατικός πρόεδρος -όχι από υποψήφιος- εφόσον πράξουν το ίδιο και οι άλλοι τρεις ανθυποψήφιοί του. Δηλαδή οι Κυρ.Μητσοτάκης και Αδ.Γεωργιάδης παραιτηθούν από Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι και ο κ. Τζιτζικώστας από περιφερειάρχης.

Ηδη ο κ. Κυρ. Μητσοτάξκης και Αδ. Γεωργιάδης παραιτήθηκαν  από κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here