«Δεν θα έδερνα ποτέ γέρο άνθρωπο» λέει για τον Τσοχατζόπουλο ο Στεφανάκος

Απλή λεκτική αντιπαράθεση, από τις συνηθισμένες στις φυλακές,  ήταν το επεισόδιο που  παρουσιάστηκε σαν ξυλοδαρμός του  πρώην υπουργού Άκι Τσοχατζόπουλου και ο φερόμενος ως βαρυποινίτης δράστης του ξυλοδαρμού θα προχωρήσει σε μηνύσεις.

«Δεν θα χτυπούσα ποτέ γέρο άνθρωπο» φέρεται να είπε ο Βασίλης Στεφανάκος που σύμφωνα με το δημοσίευμα του Έθνους είχε βρίσει και εν συνεχεία χτυπήσει τον Τσοχατζόπουλο τόσο πολύ, ώστε να χρειαστεί να νοσηλευθεί στο νοσοκομείο κρατουμένων.

στεφανάκος

Το υπουργείο ΔΙκαιοσύνης,  παρότι άρχισαν οι έρευνες  για τυχόν ευθύνες,  εξαρχής κρατούσε μια στάση αναμονής, επειδή ο 77χρονος Τσοχατζόπουλος ούτε στο νοσοκομείο είχε εισαχθεί αλλά ούτε και υπήρξε επίσημη  καταγγελια για ξυλοδαρμό του. Οι συνήγοροί του επιβεβαίωσαν ουσιαστικά το υπουργείο, ξεκαθαρίζοντας ότι με αφορμή τα φώτα που δεν έκλειναν, ο Τσοχατζόπουλος διαμαρτυρήθηκε και αυτό είχε ως αποτέλεσμνα να τον βρίσουν συγκρατούμενοί του. Ο ίδιος ζήτησε να λαμβάνονται περισσότερα μέτρα επειδή αισθάνθηκε να απειλείται, όμως χειροδικίες και ξυλοδαρμός δεν σημειώθηκαν. Ο δε συνήγορος του Στεφανάκου (που εκτιει ποινή φυλάκισης για ηθική αυτουργία σε φόνο που διέπραξε ο Αλεκ Ριζάι και για  άλλα αδικήματα) είπε ότι θα μηνύσει την εφημερίδα που  «αποκάλυψε»  το θέμα, θεωρώντο λιβελλογράφημα

Στη συνέντευξη που έδωσε ο βαρυποινίτης στην εφημερίδα «Freddo» λέει επίσης ότι «λογοφέραμε αλλά δεν τον άγγιξα» χαρακτηρίζοντας «αστεία» όσα ακούγονται για τη μεταφορά του πρώην υπουργού στο νοσοκομείο. «Το ίδιο βράδυ ο Άκης τριγυρνούσε μέσα στην πτέρυγα» καταλήγει ο Βασίλης Στεφανάκος.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here