Δίκη Γιακουμάκη: Εισαγγελική έρευνα για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Νέα τροπή παίρνει η δίκη Γιακουμάκη καθώς η Εισαγγελία Ιωαννίνων παρήγγειλε τη διενέργεια νέας έρευνας για το θάνατο του 20χρονου σπουδαστή, που βρέθηκε νεκρός τον Μάρτιο του 2015.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η Εισαγγελία ζητά να διερευνηθεί το ενδεχόμενο του αδικήματος της ανθρωποκτονίας από πρόθεση καθώς και να ασκηθεί δίωξη για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία κατέθεσαν τρεις μάρτυρες: Ο Αριστομένης Χαβαριώτης, ο οποίος ανέφερε ότι είχε ακούσει ότι οι Κρητικοί έκαναν καψώνια στο Βαγγέλη, ο Γρηγόρης Γλινέλης, ο οποίος σημείωσε ότι άκουσε στη Σχολή πως η ομάδα των Κρητικών ασκούσε bullying εναντίον του 20χρονου και, τέλος, η Μαρία Μπάγια, ως επαγγελματίας συνεργαζόμενη με τη Γαλακτοκομική Σχολή (σίτιση – φύλαξη- καθαριότητα), η οποία όπως κατέθεσε πριν από την εξαφάνιση του 20χρονου, είχε κληθεί από τον πρώην διευθυντή και είχε ενημερωθεί ότι  υπάρχει πρόβλημα με το Γιακουμάκη. Υποστήριξε επίσης, ότι κ Μάτζαρης ενδιαφερόταν για όλα και  ότι η συνεργασία της με τη διοίκηση ήταν πολύ καλή.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here