Γ. Μυλόπουλος: Δεν διόρισα εγώ τον αδελφό μου

Απαντήσεις στις αιτιάσεις που δέχεται ο ίδιος αλλά και η κυβέρνηση για το γεγονός ότι διορίσθηκε στη θέση του Προέδρου της Αττικό μετρό ενώ ο αδελφός του στη θέση του Προέδρου του Μεγάρου Θεσσαλονίκης, δίνει με νέες δηλώσεις του Πρακτορείο 104,9 FM, ο πρώην πρύτανης του ΑΠΘ Γ. Μυλόπουλος. 

Η «αδελφική σχέση δεν μπορεί να αποτελεί εμπόδιο στην επαγγελματική σταδιοδρομία» δηλώνει και προσθέτει ότι ο κάθε υπουργός επιλέγει τους πλέον ικανούς κατά την κρίση του ανθρώπους να στελεχώσουν τους κρατικούς οργανισμούς. «Είναι άλλο πράγμα εγώ να διορίσω τον αδελφό μου στην ‘Αττικό Μετρό’, είναι άλλο πράγμα να διορίσει ο αδερφός μου εμένα στο Μέγαρο Μουσικής, είναι άλλο πράγμα να επιλεγεί εκείνος σε διαφορετική θέση και εγώ σε τελείως διαφορετική θέση γιατί θεωρηθήκαμε ότι είμαστε επαρκείς και ικανοί από την κυβέρνηση» τονίζει ο κ. Μυλόπουλος και υπογραμμίζει: «Δεν διόρισα εγώ τον αδερφό μου». 

Σχολιάζοντας τα όσα διαδραματίστηκαν χθες κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής ΔΕΚΟ και Τραπεζών της Βουλής, ο πρώην πρύτανης στο ΑΠΘ χαρακτήρισε «απρόκλητη, άθλια και χυδαία» την επίθεση που δέχθηκε από τον βουλευτή της ΧΑ, Ηλία Κασιδιάρη, και «συκοφαντίες που έχουν κριθεί τελεσίδικα και έχουν καταπέσει από τα δικαστήρια» τις καταγγελίες του.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here