Γ. Μαντζουράνης: Ψευδές και συκοφαντικό ότι είμαι δικηγόρος του Β. Μαρινάκη

Η ημέρα της κρίσεως για τα κανάλια και τους καναλάρχες έφτασε και όπως είναι αναμενόμενο, βγαίνουν πλέον τα μαχαίρια προς πάσα κατεύθυνση. Χαρακτηριστικό τη σύγχυσης που επικρατεί είναι ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha του Δ. Κοντομηνά, κατήγγειλε ότι ο νομικός σύμβουλος του δημοσίου στο θέμα των αδειών Γ. Μαντζουράνης είναι δικηγόρος του εκ των διεκδικητών Β. μαρινάκη, για να απαντήσει ο ίδιος ο Γ. Μαντζουράνης ότι είναι δικηγόρος του Δ. Κοντομηνά.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας, σε έκτακτη εκπομπή με τον Δήμο Βερύκιο, ο τηλεοπτικός σταθμός Αlpha, υποστήριξε ότι ο νομικός σύμβουλος του δημοσίου για τις τηλεοπτικές άδειες Γιάννης Μαντζουράνης πριν από ένα μήνα και συγκεκριμένα στις 14 Ιουλίου είχε συνοδεύσει τον επιχειρηματία και διεκδικητή μίας εκ των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών Βαγγέλη Μαρινάκη, στον Άρειο Πάγο, δηλώνοντας πως είναι δικηγόρος του.

Ο τηλεοπτικός σταθμός του Δ. Κοντομηνά,  με το τρόπο αυτό αμφισβητεί κι αυτός την διαγωνιστική διαδικασία, αναφεροντας μεταξύ άλλων πως ο συγκεκριμένος δικηγόρος χαρίστηκε στον επιχειρηματία  Χρήστο Καλογρίτσα, ο οποίος κατέθεσε εκπρόθεσμα κατά 40λεπτά την εγγυητική επιστολή των 3 εκ. ευρώ.

Γ. Μαντζουράνης: «Ψευδές και συκοφαντικό»

Ο κ. Ματζουράνης με δήλωσή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» διαψεύδει ότι είναι δικηγορος του Μαρινάκη και υποστηρίζει ότι είναι δικηγόρος του Κονομηνά:

Αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είναι απολύτως ψευδές και συκοφαντικό ότι είμαι δικηγόρος του Μαρινάκη. Είμαι δικηγόρος του Θεόδωρου Κουρίδη, συγκατηγορουμένου του κ. Μαρινάκη, και ουδέποτε έχω εκπροσωπήσει τον κ. Μαρινάκη σε καμία δίκη. Τουναντίον, είμαι δικηγόρος του Δ. Κοντομηνά (σ.σ.: ιδιοκτήτη του ALPHA) στην υπόθεση του Ταμιευτηρίου και στο φορολογικό ποινικό του».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here