Γυμνάσια, λύκεια: Στις 13 Μαίου, τελευταίο κουδούνι.

Στις 13 Μαίου θα χτυπήσει για τελευταία φορά φέτος, το κουδούνι στα γυμνάσια και λύκεια όλης της χώρας.    Την ημέρα αυτή, τα μαθήματα σταματούν  για τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και   τα σχολεία κλείνουν για την διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων που ξεκινούν στις  18 Μαίου.

Οι εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β΄) για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα αρχίσουν στις 18 Μαΐου, ενώ οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους μαθητές των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Α΄)θα αρχίσουν μία ημέρα αργότερα.

Η εξέταση των ειδικών μαθημάτων θα ξεκινήσει στις 17 Ιουνίου, ενώ η πρακτική δοκιμασία για τους υποψήφιους των ΤΕΦΑΑ θα γίνει από τις 15 έως τις 26 Ιουνίου. Οι επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ θα αρχίσουν στις 9 Ιουνίου.

Τέλος, οι απολυτήριες εξετάσεις για την Γ΄ τάξη των ημερήσιων και τη Δ΄ τάξη των εσπερινών Γενικών Λυκείων θα ξεκινήσουν στις 3 Ιουνίου για όσους θα έχουν συμμετάσχει στις πανελλαδικές. Οι απολυτήριες  εξετάσεις ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α΄ και Β΄) θα ξεκινήσουν στις 10 Ιουνίου.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here