ΓΣΕΕ: Συγκέντρωση στο Πεδίον του Αρεως, στις 8 Δεκέμβρη

Συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως, στις 11 το πρωί της Πέμπτης, προγραμματίζει η ΓΣΕΕ στο πλαίσιο της γενικής απεργίας που έχει προκηρύξει για τις 8 Δεκεμβρίου, στην οποία συμμετέχει και η ΑΔΕΔΥ.

Στο μήνυμά της η ΓΣΕΕ εξηγεί πως αντιδρά στις συνεχιζόμενες πολιτικές λιτότητας, φτώχειας και εξαθλίωσης, την ίδια ώρα που οι εργαζόμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών και με επώδυνες αποφάσεις της κυβέρνησης που στοχεύουν ευθέως στην καρδιά των εργασιακών τους δικαιωμάτων.

Επίσης, η ΓΣΕΕ αντιδρά σε κάθε σκέψη και στόχευση που θα οδηγήσει σε περαιτέρω αύξηση της ανεργίας σε ανακύκλωση της ύφεσης, σε κατάργηση κάθε έννοιας κοινωνικής δικαιοσύνης και ασφάλειας.

«Για τη ΓΣΕΕ ο αγώνας είναι μονόδρομος. Ο κόσμος της μισθωτής εργασίας έχει μόνο μία επιλογή. Να συνεχίζει να αγωνίζεται για να μπει οριστικό τέλος στις μνημονιακές πολιτικές. Η μαζική και ενωτική συμμετοχή στην 24ωρη Γενική Απεργία της Πέμπτης και το συλλαλητήριο στο Πεδίον του Άρεως θα είναι η ηχηρή απάντησή μας σε όλους εκείνους που με τις πολιτικές τους συνεχίζουν να καταστρέφουν κοινωνία και οικονομία» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Συνομοσπονδία.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here