Γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων, την Κυριακή στη πλατεία Κλαυθμώνος

 

Εκδήλωση υιοθεσίας αδέσποτων σκύλων οργανώνεται την Κυριακή 9 Οκτωβρίου από τις 11 έως τις 4 το απόγευμα στη πλατεία Κλαυθμώνος στο κέντρο της Αθήνας, από τους atenistas και άλλες οργανώσεις της πόλης.

Στη γιορτή συμμετέχουν άλλες 14 οργανώσεις: το Τμήμα αστικής πανίδας Δήμου Αθηναίων-Υπηρεσία Αδέσποτων, η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης, ο Ζωοφιλικός Σύλλογος Περάματος, ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αλίμου, το Σωματείο προστασίας δικαιωμάτων ζώων «Οδυσσέας» (Καταφύγιο Ζωγράφου), το Πολιτιστικό & Φιλοζωικό Εθελοντικό Σωματείο Ν. Τρικάλων Artemis, το Σωματείο «Φιλόζωοι Χαϊδαρίου», η Φιλοζωική Ένωση Νέας Ιωνίας, το Φιλοζωικό Σωματείο «Αδέσποτη Ελπίδα», το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας-Κερατσινιου, η SAPT Hellas, η Second Chance Animal Rescue Society (SCARS), το Stray.gr (Σωματείο Περίθαλψης & Προστασίας Αδέσποτων Ζώων) και το StrayCare.gr (Αδέσποτη Φροντίδα).

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων. Οι υιοθεσίες θα πραγματοποιούνται μέσω των οργανώσεων, με συμβόλαιο υιοθεσίας και με τις προϋποθέσεις που ορίζονται από τον νόμο. Μάλιστα, τα σκυλάκια των οργανώσεων είναι ήδη εμβολιασμένα ή και στειρωμένα, κάτι που σημαίνει πρακτικά και λιγότερο κόστος για εσένα που θέλεις να κάνεις το μεγάλο βήμα.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here