Για απολίτικο νομικισμό εγκαλεί τη Ζωή Κωνστατοπούλου, ο Ν. Βούτσης

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI(Γ. ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ)

«Ο απολίτικος νομικισμός αποτελεί διαχρονικά ξένη και εχθρική νοοτροπία προς τη λαϊκή βούληση, τη Δημοκρατία και την Αριστερά. Κανένα άλλο σχόλιο». M αυτό το τρόπο σχολίασε ο Πρόεδρος της Βουλής Ν. Βούτσης, την πρόθεση της πρώην προέδρου του Σώματος Ζωής Κωνσταντοπούλου, να καταθέσει μήνυση εναντίον του καθώς και εναντίον του φρούραρχου του Κοινοβουλίου, τους οποίους κατηγορεί ότι εισέβαλαν στα γραφεία της Επιτροπής Αλήθειας για το Χρέος και άλλαξαν τις κλειδαριές. 

Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής είχε καταγγείλει τον Νίκο Βούτση και τον Κώστα Αθανασίου ότι άλλαξαν τις κλειδαριές των γραφείων που χρησιμοποιούσε η εν λόγω Επιτροπή.

«Παραβίαση σήμερα αξημέρωτα γραφείου μου και γραφείων της Επιτροπής Αλήθειας στη Βουλή και αλλαγή κλειδαριών. Οι θρασύδειλοι Βούτσης-Αθανασίου κρύβονται», είχε γράψει στο twitter η ίδια, και συνέχισε: «Ο φρούραρχος της Βουλής δηλώνει άγνοια, η Ασφάλεια του κτιρίου παραπέμπει στις υπό τους Βούτση-Αθανασίου υπηρεσίες».

Σήμερα το μεσημέρι, η Ζωή Κωνσταντοπούλου έδωσε συνέντευξη τύπου στον ΔΣΑ, με θέμα «Η Επιτροπή Αλήθειας υπό νεομνημονιακή δίωξη: το έργο της μετά τις 20.09.2015, οι κυβερνητικές επιθέσεις, η διεθνής αναγνώριση και τα επόμενα βήματα».

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here