Για ανάπτυξη, επενδύσεις, απασχόληση μίλησαν Τσίπρας-επιχειρηματίες

Τα προβλήματα που απασχολούν τον κόσμο της επιχειρηματικότητας, η οικονομική ανάπτυξη, η προσέλκυση επενδύσεων, η βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και του επενδυτικού κλίματος, καθώς και η ενίσχυση της απασχόλησης με διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων, συζήτησαν ενόψει ΔΕΘ ο πρωθυπουργός με εκπροσώπους επιχειρηματιών σε συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου.

_DAB7927

Στο επίκεντρο των δύο συναντήσεων βρέθηκαν Παράλληλα, ανταλλάχθηκαν απόψεις σχετικά με την πορεία της ελληνικής οικονομίας.

Στη συνάντηση πήραν μέρος εκπρόσωποι του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Θεόδωρο Φέσσα, στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η συζήτηση με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών επικεντρώθηκε στα ζητήματα που απασχολούν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας, και στους τρόπους με τους οποίος αυτά μπορούν να επιλυθούν.

Τόσο από την πλευρά του Πρωθυπουργού όσο και από τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων εκφράστηκε η βούληση ο διάλογος να είναι διαρκής προκειμένου να αντιμετωπίζονται με τον καλύτερο τρόπο τα προβλήματα που απασχολούν τη μικρομεσαία αλλά και μεγάλη επιχειρηματικότητα στη χώρα μας.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here