Γιατροί κατέλαβαν συμβολικά το γραφείο του γ.γ Κοινωνικής Ασφάλισης

Το γραφείο του γενικού γραμματέα Κοινωνικής Ασφάλισης του υπουργείου Εργασίας Νίκου Φράγκου κατέλαβαν συμβολικά το μεσημέρι της Δευτέρας γιατροί της Αθήνας, που συμμετείχαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας μελών του ιατρικού κόσμου και εκπροσώπων επιστημονικών ενώσεων και φορέων, για τις προωθούμενες ασφαλιστικές ρυθμίσεις.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) αναφέρει ότι «το προσχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό σύστημα αποτελεί ταφόπλακα για το ασφαλιστικό».

Στο γραφείο του κ. Φράγκου πραγματοποιείται και η συνεδρίαση του έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, υπό τον πρόεδρό του Γιώργο Πατούλη, που ήταν αρχικά προγραμματισμένη να γίνει στα γραφεία του συλλόγου.

Νωρίτερα αντιπροσωπεία των γιατρών ανέβηκε στο υπουργείο για να παραδώσει ψήφισμα διαμαρτυρίας στον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο, ο οποίος όμως απουσίαζε.

Οι γιατροί, που απέχουν σήμερα από τα καθήκοντά τους, διαμήνυσαν ότι δεν θα αποχωρήσουν αν δεν συναντηθούν μαζί του. Τελικά η συνάντηση συμφωνήθηκε να γίνει το απόγευμα

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here