Γιαννάκου, Αρσένης, Διαμαντοπούλου, στον εθνικό διάλογο για την παιδεία

Η Μαριέττα Γιαννάκου, ο Γεράσιμος Αρσένης και η Αννα Διαμαντοπούλου, θα προσέλθουν  στην Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, στο πλαίσιο του Εθνικού και Κοινωνικού Διαλόγου για την Παιδεία προκειμένου να καταθέσουν την εμπειρία τους από την υπουργική τους θητεία . Εκτός από τους πρώην  υπουργούς  στην Βουλή, θα προσέλθουν  εκπαιδευτικές ομοσπονδίες,  πρυτάνεις, προέδροι ΤΕΙ κ.α.

Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε ο ο πρόεδρος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής Κώστας Γαβρόγλου, το πρόγραμμα του πρώτου κύκλου συζητήσεων έχει συζητηθεί και συμφωνηθεί με τους υπεύθυνους εκπαιδευτικών θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, του Ποταμιού, των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της Ένωσης Κεντρώων και έχει ως εξής:

• Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου: Συνάντηση με ΔΟΕ, ΟΛΜΕ, ΟΙΕΛΕ

• Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου: Συνάντηση με τα Προεδρεία των Πρυτάνεων Πανεπιστημίων, Προέδρων ΤΕΙ και του αντίστοιχου οργάνου των Ερευνητικών Κέντρων, ΠΟΣΔΕΠ, ΟΣΕΠ-ΤΕΙ, Ένωση Ελλήνων Ερευνητών.

• Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου: Συνάντηση με εμπειρογνώμονες.

• Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου: Συνάντηση με πρώην Υπουργούς Παιδείας (Γ. Αρσένης, Μ. Γιαννάκου, Α. Διαμαντοπούλου)

• Παρασκευή, 4 Μαρτίου: Συνάντηση ενημέρωσης με τους Μορφωτικούς Ακολούθους των χωρών της ΕΕ.

• Τρίτη 8 και Τρίτη 15 Μαρτίου: Δύο συνεδριάσεις με παρουσία του Υπουργού, για να ολοκληρωθεί η συζήτηση των τελικών εισηγήσεων και η σύνταξη του τελικού κειμένου του πρώτου κύκλου συζητήσεων.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here