Γεροβασίλη: Η Ν.Δ υπερασπίζεται μέχρις εσχάτων τη διαπλοκή

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI(ΣΤ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ)

Νέα επίθεση στη ΝΔ για την στάση της στον εν εξελίξει διαγωνισμό για τις 4 τηλεοπτικές άδειες εξαπολύει η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη. Σε ανακοίνωσή της κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση ότι υπόσχεται άνοιγμα των συχνοτήτων και κάνει ότι μπορεί για να μειώσει το τίμημα για τις τηλεοπτικές άδειες προς όφελος των καναλαρχών σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος.

Αν η ΝΔ θέλει να ακυρώσει τον διαγωνισμό, πρέπει να μας πει που θα βρεί τα χρήματα που θα επιστρέψει στους καναλάρχες, την ώρα που και η ίδια χρωστά 210 εκ. ευρώ, αναρωτιέται η κ. Γεροβασίλη και τονίζει ότι με όλα αυτά εκτίθεται για μια ακόμη φορά η ΝΔ ενώπιον του ελληνικού λαού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κ. Γεροβασίλη:

Ο κ. Κουμουτσάκος και η ΝΔ, αφού δεν κατάφεραν να ματαιώσουν τον διαγωνισμό, κάνουν, ακόμα και την ύστατη ώρα, ότι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου να μειώσουν το τίμημα για τις τηλεοπτικές άδειες, προς όφελος των καναλαρχών και σε βάρος του Δημοσίου. Δεν φτάνει που επί 27 χρόνια δεν ζήτησαν ούτε ευρώ για την χρήση των δημοσίων συχνοτήτων, έχουν τώρα το θράσος, την ώρα που η δημοπράτηση των αδειών βρίσκεται επιτέλους σε εξέλιξη, να υπόσχονται άνοιγμα των συχνοτήτων, επιδιώκοντας, έτσι, να επηρεάσουν  το ύψος των προσφορών.

Ας το πάρουν απόφαση: Το μόνο που καταφέρνουν με τέτοιες δηλώσεις, είναι να εκτίθενται ανεπανόρθωτα στα μάτια του ελληνικού λαού.

Αν η Νέα Δημοκρατία θέλει να υπόσχεται την ακύρωση του διαγωνισμού, θα πρέπει να μας πει πού θα βρει το ποσόν, που σήμερα θα εισρεύσει στα δημόσια ταμεία, για να το επιστρέψει στους καναλάρχες, την στιγμή, μάλιστα, που χρωστά πάνω από 210 εκατομμύρια από τα θαλασσοδάνεια.   Ας υπενθυμίσει κάποιος στον κ Μητσοτάκη ότι «το τζάμπα πέθανε». Ο ελληνικός λαός δεν θα πληρώνει τις διαπλοκές της παράταξής του.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here