Γεροβασίλη: Η ΝΔ «καναλαρχότερη» του καναλάρχη-Γραφικός ο Μητσοτάκης

Νέα επίθεση στη ΝΔ και τον αρχηγός της Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη. 

«Η Νέα Δημοκρατία αποδεικνύεται  -επιτρέψτε μου το νεολογισμό- καναλαρχότερη του καναλάρχη. Ακόμη και μετά την προσέλευση των υπερθεματιστών για την πληρωμή της πρώτης δόσης, η αξιωματική αντιπολίτευση συνεχίζει το ίδιο τροπάρι περί ακυρότητας της διαδικασίας. Θα έλεγε κανείς ότι κάνει σα να έφυγαν από την τσέπη της τα εξήντα εκατομμύρια που μπήκαν στα δημόσια ταμεία».

Αυτά τονίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη, σε συνέντευξή του στο Euro2day.

«Τα ευφάνταστα σενάρια της ομάδας του κ. Μητσοτάκη γκρεμίζονται το ένα μετά το άλλο. Στην αρχή μας κατηγορούσαν ότι στήσαμε το διαγωνισμό για να αποκλειστεί ο κ. Αλαφούζος. Τελικά ο Όμιλος Σκάι ήταν ο πρώτος που πήρε άδεια. Μετά είπαν ότι ο διαγωνισμός είναι παρωδία και γι’ αυτό άκυρος. Μέχρι που ο ένας μετά τον άλλον οι ίδιοι οι συμμετέχοντες προσήλθαν και πλήρωσαν κανονικά την πρώτη δόση του ποσού για τις άδειες. Όλον αυτόν τον καιρό μας κατηγορούσαν ότι στήνουμε τη «νέα διαπλοκή» και ότι προορίζουμε τον κ. Καλογρίτσα σε ρόλο «καναλάρχη του Σύριζα». Μετά και την τήρηση των αυστηρών κανόνων της αδειοδότησης, βάση των οποίων ο κ. Καλογρίτσας βρέθηκε εκτός, τους έμεινε μόνο η δημόσια ομολογία τους, ότι υπήρξε πράγματι «παλιά διαπλοκή» και η ΝΔ τη νοσταλγεί. Αυτό όμως λέγαμε ήδη από τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015. Ότι βάζουμε τέλος στο παλιό και στο σάπιο», τονίζει η κ. Γεροβασίλη.

Δεν τα καταλαβαίνει ο κόσμος αυτά; Περιμένει να τα ακούσει από δελτία ειδήσεων που ασχολούνται αποκλειστικά με τον εαυτό τους; Ή από τον κ. Μητσοτάκη, που ούτε λίγο ούτε πολύ μας λέει ότι θα επιστρέψει στους καναλάρχες τα δεκάδες εκατομμύρια που μπήκαν ήδη στο Κράτος; Δεν υποτιμάμε ούτε την κρίση, ούτε τη νοημοσύνη των Ελλήνων πολιτών. Το ίδιο θα συνιστούσα στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος έχει ξεπεράσει πλέον και τα όρια της γραφικότητας.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here